HK Playboy Slavija vabi na movembrsko dobrodelno hokejsko tekmo

  • 22.11.2013

HK Playboy Slavija vas naslednji teden vabi na dobrodelni hokejski dogodek v Ledeno dvorano Zalog. Kot veste, si fantje že cel november v duhu gibanja Movember puščajo brke, saj želijo prispevati pri ozaveščanju ljudi predvsem o raku na prostati in modih ter ostalih zdravstvenih tegobah, hkrati pa zbrati nekaj sredstev za raziskave.

2 fotografiji v galeriji

Kaj: »The Movember Game« Hokejska Tekma HK Playboy Slavija vs. HDK Maribor z DOBRODELNO NOTO

Kdaj: sreda, 27.7.2013, ob 18:00

Kje: Ledena Dvorana Zalog, Hladilniška 36, Ljubljana – Zalog

S tem namenom so se fantje povezali z Društvom Onkoloških Bolnikov in predstavniki gibanja Movember v Sloveniji, ki jim bodo pomagali pri organizaciji samega dogodka z naslednjim programom:

ob 18:00

Predavanje: Rak stoterih bolezni

mag. Mirjana Rajer, dr. med., onkologinja

prim. Marija Vegelj Pirc, dr. med., psihoonkologinja, predsednica Društva onkoloških bolnikov Slovenije

Jaka Jakopič, nekdanji nogometaš z lastno izkušnjo raka

ob 19:00

Hokejska tekma: HK Playboy Slavija vs. HDK Maribor

(na začetku tekme bodo igralce na led pripeljali mali hokejisti – Champions League style)

med tekmo

mini-hokejska tekma med najmlajšimi hokejisti in nastop skrivnega gosta

22:00

The Movember Game after pary v baru Sombrero na Fužinah

Dodatni spremljevalni program: Nagradne igre z nagradami naših partnerjev. Zgibanke na temo moškega zdravja. Prodaja Movember izdelkov (večji del prihodkov bo donirnaih Društvu onkoloških bolnikov, ostalo gre za pokrivanje stroškov prireditve). Zbiranje prostovoljnih prispevkov za DOB.

Glavni namen dogodka je opozoriti na zdravstvene težave moških, o katerih se veliko premalo govori, ozaveščati javnost o pomenu preventive, zbiranje sredstev za sredstva za Društvo Onkoloških Bolnikov in GAP (Movember Global Activity Plan, katerega namen je spodbujati globalno sodelovanje raziskovalcev na področju raka prostate in mod) ter sredstev za pokrivanje stroškov dogodka. HK Playboy Slavija bo od vsake prodane vstopnice darovala 1€ za Društvo onkoloških bolnikov, za dodatno donacijo bo poskrbel Lidl s svojo blagovno znamko Cien Men. Končni znesek bo znan po koncu dogodka. Ob tem pa zagotovo ne bomo pozabili, da je odgovornost našega kluba tudi ta, da poskrbimo za njihovo zabavo in prijetno počutje.

Partnerji

Glavna partnerja dogodka sta Playboy Slovenija (medijska podpora) in Lidlova blagovna znamka moške kozmetike Cien Men (največji donator).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri