Odprta kuhna 2016

Četrto leto zapored se s prihodom pomladi na Pogačarjev trg v Ljubljani vrača tudi Odprta kuhna. Otvoritev največjega in med zvestimi okuševalci od blizu in daleč najbolj priljubljenega kulinaričnega dogodka pri nas bo v petek, 25. marca 2016, ko se bodo vrata Odprte kuhne odprla ob 10. uri. Znanim obrazom Odprte kuhne se bodo letos pridružili novi kulinarični mojstri, ki bodo skupaj vsak sončni petek do konca novembra Pogačarjev trg spremenili v najokusnejši in najživahnejši trg pri nas.

Informacije o dogodku
Kdo: Odprta huhna
Kje: Pogačarjev trg, Ljubljana, Ljubljana
Kdaj: 25.03.2016 ob 10:00 do 25.03.2016 ob 21:00
Cena: Vstop prost
Domača stran: http://www.odprtakuhna.si/
7 fotografij v galeriji

Zadnji petek v mesecu, 25. marca 2016, se točno ob 10. uri odprejo vrata zelo priljubljenega kulinaričnega dogodka pri nas – Odprte kuhne, ki vsak sončni petek na najživahnejši trg prestolnice privabi tisoče obiskovalcev, željnih vrhunske poulične hrane, izbranih pijač in dobre družbe v idiličnem ambientu. Tudi letos bodo mojstri za ulično prehrano, strokovnjaki za vino in pivo ter turistične kmetije in bistroji na enem mestu združili moči s priznanimi kulinaričnimi mojstri iz najboljših restavracij in gostiln z vseh koncev Slovenije. Vsak sončni petek bo Pogačarjev trg kulinarično stičišče za številne domače in tuje obiskovalce, ki bodo ob sprehodu med stojnicami grižljaj za grižljajem in požirek za požirkom spoznavali raznolikost slovenskega kulinaričnega prostora.

V letošnji sezoni bo obratovalni čas Odprte kuhne nekoliko spremenjen. Odprta kuhna bo svoja vrata odprla vsak sončni petek med 10. in 21. uro, v poznih pomladnih in poletnih mesecih pa bo odprta vse do 23. ure.

Odprta kuhna ponosno podpira projekt Ljubljana – Zelena prestolnica Evrope 2016. Na vsakem dogodku skrbijo za ozaveščanje partnerjev in obiskovalcev o zmanjševanju in recikliranju odpadkov ter uporabi javnih prevoznih sredstev ob obiskih dogodkov.

Projekt Odprta kuhna je prejemnik dveh pomembnih nagrad, nagrade Jakob za odličnost in kakovost v turizmu regije Alpe Adria, in nagrade sejalec za inovativne dosežke v turizmu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri