Gourmet - stran 2
divino

Dnevi japonske kuhinje v diVinu

Med 25. in 30. januarjem  restavracija diVIno v Kristalni palači ljubljanskega BTC-ja gosti dneve japonske kuhinje. Uživajte v mojstrovinah chefa…

Seksi medaljoni, kot jih pripravi piarovec s kuhalnico Simon Šketa

Slastni so videti že med pripravo, še bolje pa primerno pečeni na krožniku.

10 najboljših restavracij sveta

Kuhinja ima pri Slovencih poseben prostor v srcu. Hrano imamo radi, pa čeprav morebiti včasih le zato, ker je tako učinkovita potešitev čustvenih…

Monte Rosso, vedno bolj navdušujoča slovenska zgodba o uspehu

V Istri je posest, ki se imenuje po kraju, ob katerem stoji. Monte Rosso. Crveni Vrh po hrvaško. Ko stojite na njeni najvišji točki, v daljavi…

Preverili smo, ali je ekstra deviško oljčno olje lahko alternativni nadomestek masažnih olj

Ekstra deviško oljčno olje od nekdaj velja za zdravo in okusno. Pri Playboyu nas je seveda zanimalo, ali je lahko tudi alternativni nadomestek…

Renault Espace, nova dimenzija užitkov

Si predstavljate vožnjo, ki je popoln užitek, ki vas povsem prevzame? Novi Renault Espace ponuja prav to, ogromno vznemirljivih občutkov in doživetij,…

Playboy gourmet: Pečena pira z mocarelo in puran s čilijem

Piro, ki je predhodno ni treba namakati, skuhamo v osoljeni vodi, dodamo kajenski poper, sušeno žolto trobento, timijan in malo luščenih konopljinih…

Playboy gourmet: Ajdova kaša s šitakami in pikanten vrat divjega prašiča

V osoljeni vodi skuhamo ajdovo kašo in jo pustimo počivati.

Playboy gourmet: Čičerkin tatarec, račje prsi in brusnična omaka

Čičerke nam ni treba namakati. Skuhamo jo v osoljeni vodi.

Playboy gourmet: Polnjeni lignji s proseno kašo, kozice in alge

V slani vodi skuhamo proseno kašo. Kuhano odstavimo in pustimo, da proso vpije odvečno vodo.

Playboy gourmet: Kamut z morskimi sadeži

Kamut, ki ga ni treba namakati, skuhamo v osoljeni vodi.

Playboy gourmet: Osvežilna solata iz leče in pikantne račje prsi

Lečo skuhamo v osoljeni vodi, ki smo ji dodali sušene liste limete in kajenski poper.

Playboy recept: Teletina, ječmenova kaša z jurčki in popečena polenta z bučnim oljem

V osoljenem kropu, ki smo mu dodali malo oljčnega olja, skuhamo polento. Damo jo v model, potresemo s parmezanom in pokapamo z bučnim oljem.

Velik prostor za sanje - Renault Espace se ustavi v Vili Bled

Hm. Kje v Sloveniji poleg največjih gurmanov jedo tudi predsedniki, kralji in druge ekscelence? Playboy je Renault Espace zapeljal do prestižnega…

10 najboljših gostiln sveta

Slovenci ga radi mahnemo v oštarijo na domačo hrano, pa čeprav morda oziroma komaj za odtenek okusnejšo od košte, ki jo tolčemo doma. Že res,…

5 receptov za gurmane z začimbami Maestro

Pri Playboyu smo izvohali, da slavni Maestro pripravlja prenovo embalaže svojih izvrstnih začimb, zato nas je seveda zamikalo, da jih vzamemo…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri