Izoblikujte svojo globalno kariero na najbolj mednarodni šoli Hult

  • 06.03.2014

Izoblikujte svojo globalno kariero na najbolj mednarodni šoli Hult. Vabljeni na dan odprtih vrat, v hotelu Slon, 8. marca, kjer bodo podelili 8 delnih štipendij za Slovenijo.

(Foto: Hult)

14 fotografij v galeriji

Mednarodna poslovna šola Hult je med najbolje uvrščena poslovna šola s sedmimi lokacijami po vsem svetu: New York, Boston, San Francisco, London, Dubaj, Šanghaj in Sao Paulo.

Uresničite svoje cilje – prek meja in prek poklicev

Hultov magistrski študij poslovodenja in organizacije, MBA in Executive MBA ob delu vas bodo oborožili z znanjem in zaupanjem v uresničitev svojih ciljev, ne glede na to, ali bi radi napredovali v sedanji službi, delali v tujini ali zamenjali poklic oziroma podjetje.

Naj vas navdahne premišljeno zastavljeno izobraževanje

Pridobite znanje predavateljev z resničnimi izkušnjami in poiščite navdih pri svetovno priznanih vizionarjih, ki kot govorci predavajo na številnih Hultovih izobraževalnih dogodkih. Za mikrofon so kot govorci stopili 42. predsednik ZDA Bill Clinton, Steve Forbes (predsednik in izvršni direktor podjetja Forbes Media), Jimmy Wales (poslovnež in ustanovitelj Wikipedije) in številni drugi.

Poslovne izkušnje iz prve roke

Hult svoje študente spodbuja k razvijanju poslovnih spretnosti v resničnem svetu z resničnimi nalogami. Kot svetovalci v vodilnih podjetjih morajo namreč zaključiti 6-tedenski program ''Action Project''.

Razkrinkajmo HULT od znotraj – by Urška Kačičnik, MBA

Na dnevu odprtih vrat bo z vami tudi Urška Kačičnik, MBA, podjetnica s petletnimi izkušnjami v mednarodnem poslovnem okolju. S podjetjem »EF-Education First« sodeluje na vseh področjih izobraževalnega managementa. Znana po organizaciji kreativnih in rešitveno usmerjenih trženjskih kampanj, dogodkov in projektov. Njeno delo odlikuje intenzivni poudarek na vedenje potrošnika, preseganje prodajnih rezultatov in odlično mreženje. Strokovnjakinja, ki razume in zlahka prevzame korporacijske vrednote ter jih posreduje zunanjemu svetu. Uspešna sodelavka v delovni ekipi in vodja v treh različnih jezikih, s pozitivno energijo, osredotočena na rast in dobičkonosnost. 

Vabljeni na dan odprtih vrat, v hotelu Slon, 8. marca, kjer bodo podelili 8 delnih štipendij za Slovenijo. Prijave na: http://www.svetoven.si/hult/

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri