Sven Väth v Ambasadi Gavioli

Po turškem ogrevanju bo famozno Ambasado Gavioli stresel legendarni Sven Väth.

Informacije o dogodku
Kdo: Sven Väth
Kje: Ambasada Gavioli, Izola
Kdaj: 20.09.2013 ob 21:00 do 21.09.2013 ob 05:00
Cena:

Sven Väth (Foto: AG)

Že 49 let bo letos oktobra praznoval legendarni nemški didžej Sven Väth, ki je danes ikona elektronske scene. Večni ljubitelj stare šole didžejanja, predan vinilkam, mešalnim mizam in gramofonom, sam pa pravi, da je ob ukinitvi izdelovanja Technicsove mešalke SL-1200 bilo tako, kot če bi velikemu pianistu rekli, da klavirjev ne bodo več izdelovali.

Je eden prvih didžejev, ki je na zabave ponesel trance glasbo, za prav ta elektronski podžanr pa je obenem tudi sodeloval pri ustanovitvi založbe Harthouse. Njegov album Accident in Paradise iz leta 1995 je med 50 najboljšimi plesnimi albumi vseh časov.

Starešina elektronike nam bo v Ambasadi Gavioli že 20. septembra pokazal, kako mora tresti prava plesna glasba. Za ogrevanje pa bo tokrat poskrbel turški čudežni deček Onur Özer, s katerim se bo izolski klub odel v eksotične mikse vzhodnjaških tradicij in modernih trendov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri