Ona-on prireja Največji piknik na slepo v Sloveniji

  • 06.06.2013

Največji spletni portal za zasebne stike v Sloveniji, Ona-On.com  pripravlja svojo »pomladno različico« Največjega zmenka na slepo v Sloveniji. Dobili se bomo na pikniku ), v nedeljo, 9. Junija ob 12h v Harmoniji Mengeš. Dogodek , za katerega lahko rečemo, da je novost med že obstoječimi Ona-On.com spoznavnimi dogodki, bo potekal v obliki piknika in športnih iger ter mnogih dodatnih aktivnostih. Novost pa bodo brezplačne delavnice o medosebnih odnosih.

2 fotografiji v galeriji

Ženske predstavnice bodo tako lahko prisluhnile delavnici z naslovom 'Kako prepoznati pravega', moški pa se bodo lahko poučili o 'Tehnikah zapeljevanja', o tem, kako pustiti dober prvi vtis, ...

Obe delavnici sta brezplačni in bosta potekali pod vodstvom ljudi z veliko življenjskimi izkušnjami. Vsekakor jim bo vredno prisluhniti.

Vsi prijavljeni se lahko udeležijo tudi športnih iger (izbirali boste lahko med nogometom, odbojko, badmintonom), plesnih aktivnosti in kar je najpomembnejše, na enem mestu bodo zbrani samski iz vse Slovenije, s katerimi boste lahko preživeli zanimiv dan in večer. Vse to ob dobri hrani in pijači, pripravljeni posebej za to priložnost. Za glasbo bodo skrbeli DJ in nastopajoči v živo.

O tem, da spoznavanje preko Ona-On.com res deluje, se bodo udeleženci lahko prepričali iz prve roke. Piknika se bodo namreč udeležili tudi pari, ki so se spoznali na Ona-On.com, so skupaj že precej časa, nekateri že poročeni, nekateri že z otroki. Ti pari bodo postali tudi ambasadorji Ona-On.

Za vse dodatne informacije pa klik TUKAJ ali E-mail: prijave@ona-on.com ali T: 051 338 825 (Tina).

Zabeležite si datum, nedelja, 9. Junij 2013. Dobimo se ob 12h v Centru Harmonija Mengeš.

Še vabilo v zabavni video izvedbi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri