Zakulisje fotkanja Iris Mulej v Braziliji

  • 06.12.2011

Kako je Playboyeva ekipa preživela dva vroča tedna v enem najlepših mest na svetu Riu de Janeiru in kako so nastajale fotke, ki jih bomo objavili v Playboyu v petek, 9. decembra 2011.

(Foto: Playboy)

9 fotografij v galeriji

Takrat, ko se je v naši deželici začela pomlad, se je v daljni Braziliji poletje prevesilo v jesen. V najlepšem mestu na svetu, Riu de Janeiru, so prebivalci, imenovani Carioce, odplesali in izživeli še en karneval in zdelo se je, da se bo vročica umirila.

A v aprilskih dneh je na ulicah enega najprivlačnejših predelov mesta, Ipanemi, zavladala evforija, saj je Ipanema dobila novo lepotico.

Slovenska manekenka, model in nekdanja mis Iris Mulej, je s svojo podobo začarala ženske lepote vajene Carioce.

Iris in Aleš Bravničar sta večino fotografij posnela na plažah Ria, turistično pa je vsa ekipa za sprotsitev obiskala narodni park Tijuca, nad katerim kraljuje tudi simbol mesta, kip Jezusa Odrešenika na gori Corcovado.

Čudovito vreme, pomoč vedno prijaznih Carioc in seveda prizadevnost Iris in Aleša so obrodili sadove, ob katerih bodo vzdihovali ne le Slovenci, ampak tudi lepote vajeni Brazilci.

Brazilska avantura

Iris, Aleš in Irisin fant Črt Slavec, prav tako fotograf, ki je bil med snemanji Aleševa desna roka, so Rio de Janeiro obiskali na povabilo Aleševe prijateljice in novinarke Jasmine Dvoršek, katere družina živi v Riu in ki večino hladnih zim preživi na južni polobli.

Več kot dva tedna je druščina med snemanji raziskovala mesto in njegovo okolico, od turističnih stalnic, kot sta obisk gore Corcovado s Kristusovim kipom in vzpona na Sladkorni stožec in seveda sprehoda po najbolj razvpiti plaži Copacabana, do obiska slovitega muzeja moderne umetnosti v mestu Niteroi, s katerega se ponuja prekrasen pogled na Rio.

Tudi nočno življenje ni ostalo skrivnost, Santa Tereza in Lapa, predela v kolonialno bogatem centru mesta, sta z vročimi ritmi zapeljala tudi slovensko lepotico.

Fotke bomo objavili v novi številki Playboya v petek, 9. decembra 2011, na spletni strani pa tudi video.

  • Iris in njeni ekipi, na čelu s fotografom Alešem Bravničarjem je potovanje omogočilo podjetje Proloco Trade iz Kranja, uvoznik koles Scott za Slovenijo (www.scott.si).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri