V novem Playboyu Tara Ribič iz Portoroža

  • 11.01.2013

Seksi Primorko Taro smo ugrabili sredi domačega Portoroža in jo odpeljali v izjemni in že večkrat nagrajeni hotel Cubo v središču Ljubljane.

Na ponovoletno dremuckanje med rjuhami na veliki udobni okrogli postelji in neskončno (okej, celodnevno) razvajanje s sladko penino. Pa na fotografsko ovekovečitev njenih fantastičnih atributov, zaradi katerih si je prislužila mesto tako na naslovnici kot na sredini naše revije.

Tara Ribič

Naj bo noro in nepozabno!

Čas novoletnih zabav in ponovoletnega celjenja ran je mimo, vemo pa tudi, da ste si zagotovo znova privoščili kak­šno novoletno zaobljubo. Pravite, da boste v dvatrinajstem odvrgli kakšen kilogramček, ušpičili tudi kakšno zunajposteljno norijo, se (spet) zaljubili?

No, naša zaobljuba je, da se vas bomo še naprej trudili razvajati z odlično vsebino.

Za pokušino nove letine vam v novem Playboyu, poleg številnih lepotic, ponujamo branje o najžge­čklji­vejših seksualnih prekrških in škandalih preteklega leta, pozabili pa nismo niti na pristaše adrenalinskih užitkov, saj pišemo o častitljivi obletnici tekmovanj v reliju, 13 Akrapovičevih naslovih svetovnega prvaka in popotovanjih Zvoneta Šeruge z motorjem po divjini.

Zvone Šeruga

Intervju: Slavko Bobovnik

Prijazen pogovor s sicer ostrim voditeljem Odmevov, tistim s simpatičnimi brki pa manj simpatičnim odnosom do sogovornikov, ki se želijo izmakniti njegovim prodornim vprašanjem.

O tem, kdo je plačal za hujskanje ljudi na protestih, o zasliševanju povabljenih v oddajo in svojih dežurnih kritikih. Pa o gledanosti in zaslužku prilagojenih vsebin komercialnih televizij, posledični kakovosti programov na nacionalki in politiki, ki si jemlje javno RTV-hišo kot svoj plen.

Slavko Bobovnik

Novi Playboy je pri vašem najljubšem prodajalcu od 11. januarja 2012.

Video Danijel Čančarević

Za sodelovanju pri fotografiranju Tare se zahvaljujemo podjetjem www.intimissimi.si, www.emporium.si, www.calzedonia.cc in www.maxi.si.

PLAYBOY_Januar_2013

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri