Sanjin sanjski dan

  • 04.07.2007

Na savudrijskem rtu, natančneje v luksuznem naselju, je potekalo letošnje snemanje za Playboyevo dekle leta 2007. Večer pred začetkom snemanja smo preživeli ob obujanju spominov na Sanjino prvo fotografiranje za Playboy, ki je potekalo približno pred letom dni v Hiši Franko v Kobaridu, pregledovanju neizmerne količine spodnjega perila, negližejev, prestižnega nakita in sandal z vrtoglavo visokimi petami, ki jih je zbrala Irena Lušičić, dobri glasbi in kozarčku penine.

(Foto: Playboy)

9 fotografij v galeriji

Zgodnje ptičke

Naslednje jutro sta Tina Vrhovnik in Sanja začeli delati že ob petih zjutraj. Ko je Tina nanesla še zadnji sloj maskare, se je frizerski mojster Gusti lotil oblikovanja pričeske. Na prizorišču snemanja smo bili že ob sedmih.

Zgodnja ura je presenetila celo vsega hudega vajene galebe! Nas pa je zagotovo presenetil fant, ki se je odločil, da je sicer popolnoma čist bazen treba očistiti! To je zagotovo eden izmed boljših izgovorov, da se lahko 'po službeni dolžnosti' pojaviš na Playboyevem snemanju.

Ko so nam iz restavracije prinesli kavo in sveže pečene rogljičke in se je pred našo sanjsko vilo parkiral tudi Sanjin novi avto oziroma Janijev cadillac eldorado biarritz convertible letnik ‘61, je bila prva fotografija že za nami.

Delovna vnema

Sledili so posnetki na ulici. Do trenutka, ko se je v avto usedla Sanja, ni bilo nikjer opaziti žive duše, razen nas, seveda. Potem pa ... Naenkrat je bila treba opraviti košnjo vseh zelenic v oddaljenosti desetih metrov, zamenjevanje vrtne opreme in celo pometanje ceste.

Mislim, da tako urejenih zelenic in čistih cest še niso imeli. Sicer se je mojster Aleš Bravničar na začetku malce pritoževal, da si na fotografijah ob Sanji in čudovitem kadilaku res ne želi ovekovečiti tudi košnje trave in pometanja ceste, potem pa se je vsemu skupaj le še smejal. Zaposleni so bili neizmerno ustrežljivi in radovedni!

Vsakič, ko so nas prišli iz restavracije vprašat, ali potrebujemo kakšno pomoč oziroma kdaj bi radi imeli kosilo, sta prišli najmanj dve osebi. Vendar pa je treba poudariti, da so za nas res lepo poskrbeli. Ob izvrstnem zajtrku, številnih prigrizkih in kosilu so poskrbeli tudi za naš hladilnik in ga napolnili z neizmerno količino vode, kokakole in sadnih sokov. Hladne steklenice vode pa so prišle prav tudi Tini, ki je prevzela dodatno odgovornost – skrb za Sanjina hribčka.

To je zagotovo ena izmed bolj odgovornih nalog na vseh Playboyevih fotografiranjih. Bradavičke pač morajo stati pokonci! Aleš nam je tudi zaupal,da pripravlja razstavo fotografij z delovnim naslovom 1000 in en način, da bodo stale, kjer bodo prikazani vsi do zdaj uporabljeni načini dela.

Trpela je le piščal

Pozno popoldne je ekipo čakalo samo še fotografiranje Sanje za naslovnico julijske številke. Na naslovnici pa so si Playboyevci zaželeli videti Sanjo v sončnem zahodu. Z malo improvizacije, pomagali so si z mizo in stoli, so ustvarili najboljši kader in najboljši posnetek.

Sanja je pogumno stala na mizi, čeprav se je pod njo odpirala globel, in profesionalno koketirala z Aleševim fotoaparatom. In ko je 'kliknil' zadnji posnetek in se je razlegel bučni aplavz vseh navzočih, se je zgodila manjša nesreča. Ob Sanjinem sestopanju se je miza prevrnila. Na srečo se je vse skupaj končalo le z udarcem v piščal. Delo je bilo končano in ekipa zadovoljna! Izjemne fotografije lahko občudujete v julijski številki Playboya. Vemo, da vam bodo všeč.

Vir: Nova

Tekst: Margita Zrimšek

Foto: Grega Gulin in Margita Zrimšek

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri