Nagica pred Piranom

  • 25.05.2009

Ekipa slovenskega Playboya je pred dnevi prevzela slovensko obalo. Natančneje je redke opazovalce prevzelo golo Playboyevo dekle leta Sanela Vukalić na orjaškem prestižnemu plovilu azimut.

(Foto: DonFelipe)

Jutranja vročica

Sanela se je z ekipo ob prebujanju sonca pripeljala v izolsko marino, kjer sta jo že čakala z objektivi oborožena Playboyeva urednica fotografije Ivana Krešić in bordo rdeče plovilo, ki je bilo tisti sončni dan njen dom.

»Kmalu po tem, ko smo izpluli, se je zame začelo resno delo. Po slabi uri priprav in ličenja sem bila že odlično razpoložena za delo in vse je teklo kot po maslu, ko smo tako pri izolskem svetilniku naredili prve fotografije, ki jih je Ivana posnela kar z obale,« nam je o začetku celodnevnega dogajanja na slovenskem morju povedala Sanela in pohvalila še kapitana: »Brez Janeza Strmljana bi imeli veliko problemov, on pa je spretno krmaril po zelo nizkem morju.«

Pogledi v Piranu

Popoldne se je azimut 62S lahkotno pomaknil proti Piranu, saj si je Playboyev art direktor Gojko Zrimšek zamislil eno od slik z značilnim ozadjem prelepega obmorskega mesta. »Na slikanju smo bili precej blizu obali in radovednih pogledov na moje razgaljeno telo ni manjkalo, nekateri moški so nam celo mahali, a to nas pri delu ni zmotilo, saj nas je do povratka čakalo še veliko dela,« je slikanje opisala Sanela.

Od radovednih pogledov v Piranu je ekipa nato pobegnila še proti odprtemu morju, kjer je morska zverina pokazala moč vseh svojih tisoč in še nekaj konjev, ki so ekipo varno pripeljali v domači pristan. »Nekoliko smo opečeni, a bomo preživeli, upam le, da se Saneli, ki jo čaka veliko obveznosti, ne bo preveč poznalo delo na soncu,« je slikanje zaključil Gojko Zrimšek, ki je kot po navadi s svojo skrbnostjo poskrbel tudi za odlično počutje Playboyevega dekleta na slikanju.

Zoja Ahlin

vir: Nova

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri