Zajčice razkrivajo: Nočni stiki

  • 21.05.2012

Kako danes mladeniči in gospodje osvajajo, ali naše zajčice izzivajo, ali so slovenska dekleta nevoščljiva, kateri so najboljši kotički za dober žur, kako si lahko nočno življenje privoščijo, kaj rade srknejo, kje VIP-a ne poznajo in kako se žura v tujini.

(Foto: Matej Grošelj)

1. Kakšne strategije dvorjenja uporabljajo tipi?

Amanda: Dostikrat me ogovorijo s stavkom: »Se midva poznava?«, »Ali nisva skupaj hodila v vrtec?« Drugače je pa veliko povabil prek spletnih omrežij za pijačo, kino ...
Barbara: Če se dogaja v klubu, potem je po navadi povabilo na pijačo.
Bojana: Tisti, ki so kulturni, res uporabijo povabilo ali na pijačo ali na večerjo. Se pa najdejo tuki taki, ki so bolj neotesani in imajo kakšna neumna povabila ali fore. Nekateri pa že takoj namigujejo na kakšne avanture, ki pa mene niti pod razno ne zanimajo.
Tina: To je čista večna klasika. Pa tudi kakšen koncert je bil že v igri pa živalski vrt itd.
Tjaša: Moški najraje stike navezujejo po spletu, Facebook je za to zelo priročen. Običajno se začne z vabili na pijačo :-).
Urša: Glede dvorjenja so kar direktni ... Že dolgo nisem dobila povabila na pijačo, kaj šele povabila v kino ali večerjo. V glavnem nič od naštetega po navadi ni v njihovih mislih.

2. Rada izzivaš in si v središču dogajanja?

Amanda: Ne bi rekla. Punce, ki se izpostavljajo in želijo vso pozornost, meni predstavljajo svojo nesamozavest.
Bojana: Rada sem v središču dogajanja, vendar ne z izzivanjem oziroma le redko, mogoče ko spijem kak kozarček alkohola. :)
Tina: To se lahko zgodi čisto vsaki ženski, ki se počuti dobro v svoji koži. Takrat je najbolj v središču pozornosti, pa sploh opazi ne, da jo drugi tako vidijo. Ker takrat, ko si v sebi dobro, ti je vseeno za druga mnenja in izgledaš najbolj zapeljivo in samozavestno – in to ljudi privlači.
Tjaša: Ja, vse imamo tudi te dneve ;-).
Urša: Nimam potrebe po tem.

3. Je med dekleti veliko rivalstva, nevoščljivosti?

Amanda: Slovenija je kar znana po tem. Največ je nevoščljivosti, kar je žalostno. Če bi držale skupaj, bi bilo marsikaj laže.
Barbara: V Sloveniji je dosti vsega naštetega.
Bojana: Bi rekla, da zelo veliko. Punce so si med seboj nevoščljive zaradi sto stvari. Ali zaradi fanta, kako se oblači, priljubljenosti, uspešnosti, financ ... Sovraštvo vidim tudi pri nekaterih puncah, ki naj bi bile najboljše prijateljice. Na splošno pa mislim, da ni človeka, ki ne bi komu vsaj nekaj malega zavidal. Priznam, tudi sama sem nevoščljiva nekaterim puncam, ampak to je taka pozitivna nevoščljivost, saj se potem sama še toliko bolj trudim, da bom nekega dne dosegla toliko in še več kot tista, ki ji zavidam. 
Tina: Na splošno ja. Tega je pri nas veliko že, ko gledam mlajšo generacijo, ker imam mlajšo sestrico in samo gledam, kaj tej mladini ni jasno!? Na tem področju imam srečo, da imam zelo dobre dolgoletne prijateljice, ki se spoštujemo in se lahko pogovarjamo kot odrasle osebe, kar je v današnjem času neprecenljivo. 
Tjaša: Med dekleti je res prisotno vse, od največje navezanosti do najglobljega sovraštva. Ženski svet ima svoja pravila, ki jih moški ne razumete. 
Urša: Da. Zelo malokrat slišim pohvalo, lep komentar deklet drugim dekletom.

4. Kam najraje zahajaš?

Amanda: Rada grem na Obalo.
Barbara: Najraje sem v klubih Amnesia in Pacha na Ibizi. V Sloveniji pa so mi najboljši partiji v Ambasadi Gavioli.
Bojana: Najraje se odpravim v Exena, Topa in Klub 12.
Tina: Težko rečem kam, zadnje čase najraje na zasebne žurke. Pa tudi v Ambasado Gavioli, Medio, Sputnika, Cirkus, na razne evente.
Tjaša: Na Koroškem je moje nočno življenje fokusirano na Yagobabo.

5. Nočno življenje je kar drago …

Amanda: Tu pa tam je treba paziti na debelino denarnice.
Barbara: Ker delam tudi kot go-go plesalka, mi zabave po navadi ne povzročajo kakšnih stroškov ... prej obratno. :)
Bojana: Sama ne potrebujem ravno veliko denarja za ven. Spijem par pijačk, nekaj evrov za taksi, po navadi imam prost vstop, sem ter tja pa se najde tudi kakšen kavalir, ki časti kakšno pijačko.
Tina: Saj tako drago pa spet ni. Če pa greš žurat v tujino, potem boš pač malo več delal pa malo manj žural doma.
Tjaša: Je drago. Vstopnine, pijače in prevoz nas drago stanejo, a jaz sem običajno šoferka naše skupine, tako da se držim sokov in vode, kar pa ugaja tudi moji denarnici.
Urša: Se najdejo kakšni ovinki. ;)

6. Si po navadi v VIP-tretmaju?

Amanda: Da.
Barbara: Večinoma ja ... Na seznam povabljencev prideš prek poznanstev, poznaš na primer lastnika kluba, menedžerja ...
Bojana: Ja, res je, po navadi imam kar VIP. Najlaže prideš nanjo, če koga poznaš, da ti to uredi. Sedaj pa pomaga tudi to, da sem zajčica.
Tina: Tudi na VIP-u ali pa tudi ne. Če je dober žur in sem s svojo družbo, potem nisem na VIP-u, razen če smo vsi.
Tjaša: Kakšen VIP-tretma!? Na Koroškem nimamo pojma, kaj je to!

7. Katera je tvoja najljubša pijača?

Amanda: Red bull vodka, martini bianco, jagodna margarita.
Barbara: Cabernet sauvignon in vodka s sodo in limeto.
Bojana: Kak dober sladki koktajl, red bull vodka in malibu.
Tina: Vodka soda, jagger in pa meni najljubši koktajl solstis.
Urša: Red bull vodka in seveda koktajli.

8. Če si žurala tudi zunaj Slovenije, povej, ali je razlika med zabavami doma in v tujini?

Amanda: Razlika je ogromna. Eden izmed razlogov je, da smo premajhna država in preprosto ni razmer, ki jih ponujajo večje države.
Barbara: Razlika je zelo velika. V tujini se za zabave res zelo potrudijo, še posebej kar se tiče tematike, ureditve prostora, saj imajo vsako noč drugače opremljene klube, vsako noč drugačne nastope plesalk/plesalcev z glamuroznimi kostumi, nastopi akrobatov in vsak od njih je nekaj posebnega. Didžeji so vedno vrhunski, glasba je vrhunska! Pri nas se pojavi problem pri budžetu, ki ga imajo organizatorji za organizacijo zabave, saj ga je verjetno premalo, da bi lahko naredili kaj, kar bi se lahko primerjalo s sceno denimo na Ibizi.
Bojana: Razlika je kar precejšnja. Najbrž že zato, ker so diskoteke v tujini navadno precej večje, ljudje so bolj sproščeni, laže pridejo do tebe. Sploh v Italiji mi je bilo všeč, ker je bilo v diskoteki možno slišati tri zvrsti glase na različnih nadstropjih. V Sloveniji pa so ljudje bolj zadržani, držijo se svojih prijateljev, delajo se, da so nekaj, kar niso.
Tina: Razlika je že v ljudeh in to, da si v tujini in tam žuraš. Vsaka država ima neki svoj stil in energijo za žuranje, tako da je dobro, če to doživiš in se podaš v tujino na kakšen dober žur.
Tjaša: Zunaj Slovenije žuramo predvsem na poletnih dopustih in potovanjih. Izkusila sem Ameriko, Egipt, Hraško, Grčijo, Nemčijo, Češko in še in še. Ne morem reči, da je noro drugače, je pa zagotovo bolj zanimivo, ker nisi ravno na svojem terenu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri