Bojana Ivanović

  • 01.02.2011

Dvaindvajsetletna Bojana je študentka drugega letnika Fakultete za upravo, potem pa snuje še magisterij na Fakulteti za družbene vede.

(Foto: Matej Grošelj)

»Sem preprosta punca in sem v življenju dala skozi že kar veliko. Sem iskrena in poštena do vseh, kar se mi včasih tudi malo maščuje. Zelo rada imam živali, od lanskega septembra me osrečuje čivava Kidy, ki sem jo dobila za rojstni dan.

V prostem času rada nakupujem, hodim na izlete in v kino, berem knjige, pišem pesmi. Zdaj sem zopet začela hoditi v fitnes in savno ter na sprehode s svojim kužijem. Zelo rada pa tudi odkrivam nove stvari. V življenju imam jasno določene cilje in se tudi trudim, da bi hodila po tej poti. Ne maram neiskrenosti in zlaganih ljudi, žal pa je takih dandanes čedalje več. Zaradi tega si včasih želim, da bi znala brati misli, da bi vedela, kaj kdo dejansko misli ...«

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri