Najbolj seksi slovenski repki

  • 11.02.2011

V uredništvu slovenskega Playboya, ki bo letos praznoval 10 let, smo predstavili novo pomladno kolekcijo Playboyevih zajčic.

(Foto: Matej Grošelj)

No, čisto nova ni, saj je od prejšnje ostalo najboljše, vodilo pri izbiri nove pa so bili kot vedno vrhunski videz, prešeren nasmeh in veliko prepoznavnega Playboyevega seksapila.

Barbara Podobnik, ki je v novi postavi slovenskih zajčic edina še od prej, je ob svoj bok dobila spet prvo slovensko zajčico in nekdanjo havajko Anno Milinković, lansko nosilko naslova miss Hawaiian Tropic Tjašo Sidar, navihani sestrici Amando in Samanto Šabić, Tino Hebar ter finalistko Miss Universe z nepozabnim nasmehom Bojano Ivanović.

Sedem deklet, ki jih predstavljamo v najnovejši številki Playboya (v prodaji od 11. februarja 2011), je odgovorni urednik Borut Omerzel 'okronal' za ambasadorke najbolj prepoznavne moške blagovne znamke pri nas.

Zdrave in nasmejane

»Zajčice so bile že prvič odlična zamisel in prepoznavnost, ki smo jo dobile s tem projektom, mi je odprla številna vrata, tako da nisem niti dvakrat pomislila, preden sem se odločila za nadaljnje sodelovanje s Playboyem. Vesela sem, da se je zbral zdrav krog simpatičnih in nasmejanih deklet, ki bomo ponosno nosile zajčje kostimčke,« nam je povedala zajčja 'starešina' Barbara, ki bo četici novih lepotičk, za katere bodo še posebej skrbeli v Frizerskem salonu The Star (Hotel Lev) ter v kozmetičnem studiu Alex Hair & Bodyline (pasaža Maximarketa), zagotovo lahko pomagala s številnimi nasveti.

»Najprej sem bila ob povabilu Playboya nekoliko zadržana, potem pa sem izvedela, koliko zanimivih stvari prinese takšno delo, zato sem se odločila, da sprejmem povabilo in stopim v zajčje vrste tudi sama,« je bila po sicer napornem fotografiranju zadovoljna tudi lanska miss Hawaiian Tropic Tjaša Sidar.

In ker zajčice lahko vidite na številnih odmevnih dogodkih, lahko pa jih povabite tudi na svojo zabavo, se dekleta že veselijo številnih skupnih projektov, ki jih bodo izpeljala prav ob deseti obletnici slovenskega Playboya.

Filip Kocijančič

Playboyeve zajčice se predstavijo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri