Živa Vadnov

  • 17.07.2007

Zdaj, ko je Živa uradno predala krono najlepše Slovenke in končala svoj enoletni mandat, se je njeno življenje vrnilo v ustaljene tirnice, iz katerih je začelo bežati, ko se je leta 2003 znašla v finalu Miss Hawaiian Tropic, še prej pa kot najlepša študentka v izboru Miss revije Študent. Lepota in pamet sta pri Živi našli skupno pot, kar jo je le še dodatno motiviralo za poseg v sfero, ki je že od nekdaj deležna njene pozornosti – marketing. Poslovna žilica jo je vodila na fakulteto za družbene vede, kjer zdaj končuje študij kadrovskega menedžmenta, lepota pa jo je z naslovom miss Slovenije pripeljala do pravih stikov, ki so ji zagotovili mesto v Peugeotovem marketingu.

Živa Vadnov (Foto: Aleš Bravničar)

Sicer polno zasedena v poslovnem svetu se Živa rada spominja tistega 12. septembra 2004, ko so na odru Cankarjevega doma zaklicali njeno ime in jo proglasili za lepotico leta, predstavnico podalpske lepote na najprestižnejšem lepotnem tekmovanju, ki je Živo odpeljal v daljno Kitajsko. Neponovljiva izkušnja bi marsikomu stopila v glavo, Živa pa je v mislih ohranila svoj pravi cilj: ostati zvesta sama sebi. Zato ob proglasitvi ni bila vzhičena, bila je le nepopisno vesela, šokirana in željna prišepniti vsem, ki jih ima rada: "Poglej, kaj se mi je zgodilo!"

Živa verjame v usodo, v to, da vsakdo dobi, kar mu je namenjeno, in zato uživa na poti, ki ji je dana, da jo prehodi. Želi si le, da bi bila srečna in zadovoljna s tem, kar je dosegla. In da si ustvari prijetno družinsko življenje. Če bi vendarle hoteli drznejše želje, vam bo omenila, da bi nekoč rada živela v Parizu, saj obožuje tamkajšnji boemski način življenja in čudoviti vonj, ki objema mestne ulice. Veste, Živa govori tekoče francosko. In zna migati z ušesi.

Foto: Aleš Bravničar

Tekst: Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri