Tara Zupančič

  • 13.08.2009

Pri Tari se očitno vse vrti okoli številke osem. Rodila se je 8. 8. 1988 na Jesenicah in čez 20 let, leta 2008, na Madžarskem zmagala na mednarodnem tekmovanju za miss Alpe Adria International.

(Foto: Aleš Bravničar)

3 fotografije v galeriji

Laskavi naslov, ki je Tari odprl nove priložnosti in poznanstva, je bolj kot ne le še dodat­na motivacija za vse tisto, kar prelepa blondinka želi narediti iz svojega življenja. Včasih rokerica, danes z modo in lepoto obdana umetnica, nekoč morda avanturistka, igralka, popotnica, karkoli ji bo življenje pač ponudilo. Svet, v katerem si trenutno gradi kariero, se je zgodil nenadoma, skorajda nepričakovano.

»Začetki so bili tako kot celotna manekenska pot, ki sem ji sledila, polni sprememb. Z njimi sem rasla in se razvijala, spoznavala sebe in svet, v katerem sem se znašla. Nisem bila pa vedno prepričana, ali sodim vanj, zato sem ga po enem letu tudi zapustila. Posvetila sem se šoli in umetnosti. Vse dokler se nisem prijavila na tekmovanje Miss Universe. Od takrat sem del agencije Model Group in s tem se je moja zgodba pravzaprav šele začela.«

Danes Tara tako ni le zmagovalka lepotnega tekmovanja, njeni interesi so mnogo širši, zato jo lahko ujamete tudi pri vodenju in povezovanju kakšnih prireditev, izkusila se je v stikih z javnostmi, seveda pa nikoli ne zmanjka ponudb še za modne revije, snemanje reklam in celo videospote.

V prihodnosti si želi predvsem uporabiti igralski talent in žilico za nastopanje – vse to bo, kot pravi Tara, namreč še izkoristila, ko bo prišel pravi čas. Medtem svojo ustvarjalnost izraža z izdelovanjem abstraktnih mozaičnih ogledal, škatlic za nakit, lesenih zapestnic in drugih izdelkov, s katerimi sporoča svojo vizijo estetike. »Ustvarjanje mi daje občutek svobode, skozi ustvarjanje se izražam in tako tudi pobegnem v svoj svet. Potem pa je tu še ples, za katerega si večkrat vzamem čas, saj mi vsakokrat vrne voljo do življenja in da občutek moči,« pove Tara, ki se zabavi preda le tu in tam, saj prosti čas raje preživi v naravi. Tam, kot pravi, najde svoj notranji mir.

Ko jo povprašamo po njeni osebnosti, pove, da je popolnoma preprosta, njene odločitve so spontane in vedno v luči želja, ki jo vodijo naprej. Zdaj pride za Taro čas odkrivanja novih svetov in stvari, ki jih je še sposobna narediti. Prvi kraj bo Španija, tako da že zdaj vse svoje misli usmerja tja. No, misli in jezik, saj bo lahko iz prve roke izpilila tudi svoje že zdaj zavidljivo znanje španščine.

Buen viaje, Tara.

FOTO Aleš Bravničar

Tekst Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri