Špela & Polona Jambrek

  • 19.07.2007

Ne ena, dve sta! Polona in Špela Jambrek, dvojčici v pravem pomenu besede. Sinhrono sta nam odgovarjali na vprašanja, pa se tega nista niti zavedali. Uglašeno nizata skupne misli in brezkompromisno potrdita, da sta ne samo sestri, ampak tudi najboljši prijateljici.

Špela Polona Jambrek (Foto: Aleš Bravničar)

"Ker sva skupaj že od točke 0," poskuša razložiti Polona. Lepotički sta se takoj po koncu študija – Špela je diplomirana psihologinja, Polona diplomirana novinarka – vrgli v delo na komercialni televiziji, a sprva le v ozadju, dokler niso odkrili njunega potenciala za predstavitev pred kamero. Tako bosta že v začetku septembra, ko bo Kanal A lansiral jesensko programsko shemo, ob sredah skupaj vodili Ekstra Magazin in ob vikendih multimagazin E+.

In čeprav sta dvojčici prepričani, da se ju boste kar hitro naučili ločevati, vam bomo mi vseeno izdali, katere medsebojne razlike sta zaupali nam. Špela je tista, ki ima ostrejši jezik za biznis, je zagreta športnica in vam šokantno dobro odpleše tudi kakšen hiphop vložek, Polona pa je tista "ta komunikativna", ki strogo rekreacijo raje zamenja za kakšno potovanje ali sproščujoč šoping. "Tudi okus za tipe imava zdaj drugačen. Včasih sva imeli čisto enakega in sva se tudi skregali zaradi kakšnega fantiča," še izda Polona. Simpatični, duhoviti, nasmejani in tako zanimivo usklajeni, da ju, ko bosta dokončno prevzeli dve paradni oddaji Kanala A, zagotovo ne boste hoteli spregledati. Aja, še to: Špela je tista s črnimi nogavicami.

Foto: Aleš Bravničar

Tekst: Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri