Špela Kleinlercher

  • 12.06.2007

Špela je marca zasedbi Atomik Harmonik poslala pismo, v katerem je navedla svoje poslovne in osebne razloge za konec sodelovanja. Verjetno najbolj popularno slovensko turbofolk zasedbo je zapustila na vrhuncu, saj je svojo prihodnost videla drugje.

Špela Kleinlercher (Foto: Aleš Bravničar)

"Dovolj mi je bilo izpostavljanja in preprosto se nisem več videla v glasbi," pove Špela in doda, da je Življenje članice tako uspešnega benda izredno naporno, verjetno bolj, kot si to lahko kdorkoli predstavlja. "Atomiki kot uspešna in iskana skupina imajo ogromno nastopov in ti nastopi so skoraj vedno v večernih urah, kar pomeni, da se ti sčasoma popolnoma obrne ritem življenja in ugotoviš, da večino dni prespiš, da lahko ponoči dobro nastopaš," razlaga Špela, ki zdaj umirjeno in zadovoljno v Kopru začenja novo poglavje svojega življenja. Tja se je preselila s svojim izbrancem, poslovnežem Sebastjanom Vežnaverjem, s katerim sta se spoznala na enem od nastopov.

Poleg tega edinstvenega darila se bo Špela vedno spominjala minulih treh let kot obdobja, ki ji je v življenje prineslo daleč največ izkušenj, poznanstev in občutkov slave. "Če bi zavrtela čas nazaj, bi zagotovo še enkrat vstopila v to zasedbo, ker me je sodelovanje z Atomiki spremenilo v čisto drugačno osebo. Včasih sem bila sramežljiva in tiha, zdaj pa se je to močno spremenilo prav zaradi vseh izkušenj, čeprav sem se tudi po uspehih še vedno obnašala precej nezvezdniško.".

Danes njena pot še ni dokončno začrtana. Sprva se bo spet posvetila šoli, nato načrtuje uspehe v poslovnem svetu, kjer jo mika predvsem vodenje svojega frizerskega salona. Medijev ne bo pustila popolnoma ob strani, morda se bo Že kmalu pojavila kje blizu vas, do takrat pa bo le uživala

na morskem zraku, poskakovala na pristne balkanske komade in si kdaj za spremembo in svojo dušo spustila še dozo Rammsteinov. Ker Špela obožuje Nemčijo. Nič čudnega, saj je ima nekaj tudi v krvi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri