Sanjsko dekle Mirela Korać

  • 25.11.2014

Nekdanja miss Universe, ki je naslov izkoristila za šolanje na filmski akademiji v New Yorku. In to še dodatno unovčila z nastopom v kratkem filmu, zaradi katerega je bivanje v ameriškem epicentru kulture podaljšala.

(Foto: Aleš Bravničar)

4 fotografije v galeriji

Njeno življenje onstran Atlantika ji je utrdilo prepričanje in jo naučilo, da je za lepe stvari vedno treba garati. Danes je ponosna članica dvanajsterice slovenskih top modelov VIP Angels. Osredotočeno nadaljuje manekensko pot, po kateri bo hodila, dokler ji bo to v veselje. Načrte sproti prilagaja izzivom, ki se ji ponudijo. »Sem zrela ženska, ki zna oceniti dobre lastnosti ljudi, sem odločna in vem, kaj hočem.«

PB: Katera življenjska izkušnja ti je bila tudi največja lekcija?

MK: Ker sem zaupala in verjela napačnim ljudem.

PB: Kaj ljudje pri tebi največkrat pohvalijo?

MK: Večkrat sem prejela pohvalo za to, da sem po vseh svojih dosežkih ostala enaka oseba in da se v moji družbi počutijo prijetno. Prav tako jih je veliko povedalo, da jim znam prisluhniti in dati dobre nasvete.

PB: Imaš kakšne skrite talente, ki jih še nismo videli?

MK: Sem športnica po duši, tako da redno obiskujem vodene vadbe, hodim v hribe in kolesarim. Nekoč sem želela biti plesalka, in ker zelo rada plešem, sem na zabavah med prvimi, ki se odpravi na plesišče in pleše do onemoglosti. Pravijo, da mi plesni koraki kar ležijo.

PB: Kaj mora imeti moški, da se ti najlaže zašibijo kolena?

MK: Šarm! Pravi moški me mora očarati s svojo elegantno pojavo, pozitivno energijo, vljud­nostjo in pozornostjo. Mora vedeti, kaj hoče v življenju. No ja, darilom in lepim besedam se pa tudi ne upiram. [smeh]

FOTO Aleš Bravničar/www.bravnicar.com
TEKST Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri