Sanjsko dekle Doroteja Premužič

  • 23.01.2015

Doroteja je že od 16. leta prisotna v slovenski lepotni industriji, sprva kot model, pozneje je bila celo Playboyeva zajčica. Pridno je gradila svojo medijsko podobo in se leta 2010 odločila, da odpre agencijo Diamantke.

Sanjsko dekle Doroteja Premužič (Foto: Aleš Bravničar)

3 fotografije v galeriji

Da pa bi svojo poslovno žilico in delovno naravo še dodat­no izkoristila, je zdaj svoj dolgoletni hobi – ličenje – spremenila v cvetoč biznis umetnice ličenja. Poslovno se želi širiti v tujino, si s partnerjem ustvariti družino, dokončati študij psihoterapije in nekoč biti ponos­na lastnica čisto svojega lepotnega inštituta.

PB: Na katere dosežke v svojem življenju si najbolj ponosna?

DP: Da sem ustanovila skupino deklet Diamantke in tako postala samostojna podjetnica. Lahko ste me videli v vlogi fotomodela v revijah, kot so Playboy, FHM, glasbenih spotih, v reklamah za Zavarovalnico Tilia, TUŠmobil itd. Zdaj pa me boste lahko videli še v vlogi ambasadorke in uradne vizažistke profesionalne kozmetike iz Francije Parisax.

PB: Katera življenjska izkušnja je bila tudi največja lekcija?

DP: Prometna nesreča pred enim letom, ki me je opomnila, kako dragoceno je življenje.

PB: Kako ti moški najlaže zašibi kolena?

DP: S smislom za humor in čustvenostjo.

PB: Za kateri del telesa prejmeš največ pohval?

DP: Za ustnice in zadnjico.

FOTO Aleš Bravničar/www.bravnicar.com
TEKST Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri