Rebecca Kim Lekše

  • 01.01.2013

Rebecca Kim Lekše je lepa in pametna. Povsod je zaželena in lepo sprejeta. Vedno je ob pravem času na pravem kraju. Preobrat v njenem življenju je bila zmaga na slo­venskem tekmovanju za miss earth leta 2011 ter nato uvrstitev v finale in odlično deveto mesto na svetovnem izboru na Filipinih.

(Foto: Aleš Bravničar)

3 fotografije v galeriji

Rebecca Kim Lekše

Da pa Rebecca ni le še ena slovenska mis, je postalo jas­no, ko se je filipinski prah polegel in od nje kar nismo dobili glasbenega albuma. Misica, ki ne poje? Ne, Rebecca (vsaj za zdaj) tovrstnih ambicij nima, zato pa je resno vzela nesmrtne besede  misic, da se bodo borile za mir na svetu in lepši  jutri.

Na začetku letošnjega leta je predsedniku republike in predsednikom vseh političnih strank poslala strogo pismo ter jih pozvala k poenotenju in sprejetju vseh pomembnih ukrepov.

»Moje pismo ni imelo nobenega drastičnega vpliva,« je za komercialno televizijo dejala Rebecca, ki je toplo sprejela pozitivne odzive ljudi, manj navdušena pa je nad še vedno potapljajočo se barko, ki ji prijateljsko pravimo Slovenija.

Morda se je tudi zato po slikanju za Playboy podala v Ameriko, kjer nadaljuje delo kot soorganizatorka izbora miss gaming – najlepše med igrami na srečo. Poslovno naravnana Rebecca je svoj nekdanji hobi spremenila v odlično službo. Veliko potuje, od Mehike in Kolumbije do vseh evropskih prestolnic, z vizitko, na kateri se pred­stavlja kot komercialna direktorica za miss gaming Europe.

Posel, pri katerem ji še kako prav pride obvladanje angleščine in španščine. Bonus: spoznavanje svetovnih megazvezd. Tako je v hotelu v Panami spoznala tudi Mela 'Mad Maxa' Gibsona, za katerega pravi, da je »top oseba«.

Rebecca, morda bi pa Gibson lahko napisal kakšno pismo našim politikom?

Rebecca Kim Lekše

Tekst: Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri