Oglejte si te fotke sanjske in edinstvene Ule Furlan

  • 13.10.2015

Če smo včasih Ulo Furlan najlaže identificirali kot hčerko ene najbolj znanih slovenskih televizijskih osebnosti, je danes Ula Furlan le Ula Furlan. Samostojna, edinstvena, avtonomna. S svojimi dosežki in potjo naprej.

(Foto: Aleš Bravničar)

4 fotografije v galeriji

Uveljavlja se z delom in pojavnostjo na številnih medijskih stičiščih, pri čemer seveda ne gre zanemariti, da je poleg vsega še hudičevo seksi bejba. Zato smo bili nadvse veseli, da lahko simpatično, zgovorno in malce navihano Ulo vendarle gostimo tudi na naših straneh. Smo pa snidenje pred objektivom izkoristili še za hiter klepet – da jo spoznamo tako in drugače.

PB: Veliko dosežkov, veliko uspehov – na katere v svoji karieri si najbolj ponosna?

UF: Ko si pretežno v takšnih poslovnih vodah in izzivih, ki običajno zahtevajo tudi ogromno lastnega angažmaja, idej, razgaljenja osebnosti, vaj, iniciative, brainstormingov, učenja, sodelovanja, piljenja, argumentiranja, kompromisov – takrat težko kar s prstom pokažeš in rečeš, voil, tole mi je bilo najljubše. Vsakega od številnih večjih preizkusov in priložnosti do zdaj jemljem zelo osebno in zares, ker sem rasla tako navznoter, osebnostno, kot poslovno, karierno – če tako 'zacahnam'.

Bodo pa za vselej nepozabljeni: prvi celovečerec Hit poletja, Survivor, vodenje Miss Slovenije, pa ustvarjanje Nedeljskega popoldneva, predstava Prevzetnost in pristranost, prvi sprehod po modni brvi pri 14 letih, pisanje ko­lumn za Žurnal, snemanje kratkega filma z Gramatikom in seveda tole dotično fotografiranje. [smeh]

PB: Nekaj novega se plete v tvojih medijskih načrtih. Kje te bomo lahko gledali v prihodnje?

UF: Kot velika modna navdušenka se podajam novim izzivom naproti in vabim vse vaše bralce, da se družimo vsako nedeljo okrog 19.20 na Planet TV v sklopu oddaje Zvezde danes, kjer bova skupaj z Nejcem Simšičem pregledovala najodmevnejše trende, trike, nasvete v modnih, lepotnih in lifestyle vodah. Sicer pa je na obzorju slutiti še eno novo predstavo, izobraževanje na radijskih valovih. Skratka, migam.

PB: Imaš kakšne nenavadne skrite talente?

UF: Zelo dobro nagajam. [smeh]

PB: S kom v medijih si najbolj uživala delati in zakaj?

UF: Z Metodom Pevcem, Matjažem Bergerjem, Katarino Čas, Alanom Hraniteljem, ker so široki ljudje, z ogromno topline, introspekcije, nežnosti, bistrosti, edinstvenega smisla za humor, estetike, natančnosti, zavzetosti.

PB: Playboy te povabi na zmenek – katerih tem se moramo izogibati?

UF: Politike, če se le da. Lahko dvojno porcijo o športu poslušam, če je treba.

PB: Katera je bila tvoja najbolj napačna predstava o moških v času odraščanja?

UF: Hja, mislim, da sem celostno kiksnila, ko sem pričakovala, da prej ali slej, ali z izkušnjami ali starostjo, pač neko splošno zrelostjo, postanemo celovite, izdelane osebnosti s pospravljenim podstrešjem, eliminiranimi srčnimi turbulencami, predelanimi zgodbami za nazaj in brez strahu, s popolnim zavedanjem, kdo smo in kaj hočemo – za naprej. Danes vem, da se ves ta lunapark, ne glede na starost ali izkušnje, spol ali druge karakteristike, nikoli ne neha. Vsaj tako kaže. Morda se pozneje v življenju malček umiri, zmanjka ga pa ne. In to je najverjetneje tudi ta neskončni čar, da smo tukaj in zdaj, enkrat in nikoli več.

PB: Česa pri moških ne toleriraš?

UF: Slabih, pikrih, neargumentiranih debat. Pa to velja tako za fante kot tudi punce.

FOTO Aleš Bravničar/www.bravnicar.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri