Nina Kohne

  • 21.06.2010

Na slovenskih modnih brveh Nino Kohne najverjetneje gledamo v zadnjih trenutkih, preden nam pobegne v tujino. V obljubljene modne prestolnice, v katerih bo lahko nadaljevala uspešno pot v lepotni industriji. Pot, ki jo je začela hoditi pri petnajstih letih, ko je kot neizkušeno dekle vstopila v manekensko šolo in iz nje prišla izklesana profesionalka, prečudovita blondinka z izjemnim pogledom in še izjemnejšimi nogami. Zmagovalka Bernie Models 2009, medijskega projekta Bernarde Marovt, je letos navdušila v Bovcu, kjer je v divjih kreacijah Mira Mišljena nastopila kot del manekenske ekipe na tamkajšnji dobrodelni modni reviji.

(Foto: Aleš Bravničar)

3 fotografije v galeriji

A sloko telo ni edino, kar prepriča v svetu mode. Nina trdi, da so za uspeh potrebni tudi karizma, pozitivna energija in komunikativnost. Vrline, ki jih že v prvem pogovoru nasmejana lepotica izraža s simpatično klepetavostjo, nasmejanostjo in privlačno duhovitostjo. Ta ji seveda zelo koristi v trenutkih, ko tudi na še tako izpiljeni modni reviji kaj ne gre tako, kot bi moralo iti. »Kar nekaj primerov se spomnim, ko se nam je nenadoma zgodilo nekaj, kar lahko hitro pokvari večer. Najpogostejši kiks je, ko nekdo zamudi na oder, ampak to je tudi precej nedolžno in opravičljivo, saj so preoblačenja za odrom prave živčne vojne.

Bolj neprijetno je bilo, ko sem nekoč sredi revije dobila napad smeha in se preprosto nisem mogla zadržati. Ali ko se mi je med hojo odpel čevelj. Na srečo se je končalo brez poškodb. Tako čevlja kot tudi mene,« se s prešernim nasmehom spominja Nina. In tiho razmišlja, da bi se morda kdaj preizkusila tudi kot igralka v filmu. Za zdaj se še zelo osredotoča na izobraževanje, o družini ne razmišlja, bolj jo mikajo izzivi, ki se ji odpirajo na modnem področju.

In če boste od zdaj pogosteje pogledovali po dolgolasih blondinkah v upanju, da ugledate prelestno Nino, naj namignemo, da se mlada manekenka zabava le ob koncu tedna, ko s prijatelji zapleše v kakšen nočnem klubu. Svoje proste urice namreč raje preživlja ob knjigi ali pa jih porabi za izdelovanje nakita. Ja, tudi z rokami je spretna.

Tekst: Darjo Hrib
Foto: Aleš Bravničar

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri