Neža Marolt

  • 21.05.2014

Nad seksi Nežo se lahko naslajate v tekoči aktualni številki Playboya, dolžni pa smo vam tudi fotografije iz snemanja in pogovor z Nežo, ki ga je opravila za našo rubriko Sanjsko dekle meseca. 

3 fotografije v galeriji

Zase pravi, da se je njena življenjska zgodba šele dobro začela. Ko jo povprašamo po dosežkih, na katere je najbolj ponosna, ne začne naštevati kariernih, ampak tiste veliko bolj osebne. Da je diplomirala s čisto desetico. Da je zvesta svojim načelom. In da nima nič umetnih olepšav, še doda z nasmehom. Vsestranska lepotica, manekenka, voditeljica, misica in še odlična v kuhinji. Vse to, medtem ko zaključuje magisterij in se odpravlja na dvotedenski delovni dopust v Miami. »Življenje se mi šele začenja zares vrteti,« pravi Neža.

PB: Se lepota lahko dobro unovči ali je treba imeti šekaj drugega?

NM: Predvsem so pomembne pozitivne osebnostne lastnosti, saj vsi dobro vemo, da je lepota subjektivna in minljiva, kar je verjetno še bolj pomembno. Vsekakor so lepota, privlačnost, urejenost ter dobra mera samozavesti na različnih področjih in v različnih življenjskih obdobjih odlični dodatni bonusi pri doseganju ciljev, definitivno pa niso glavni. Sem ekstrovertirana osebnost in posledica tega je potem tudi to, da sem izjemno komunikativna in družabna ženska.

PB: Kaj je tvoja šibka točka – kdaj se ti pri moškem zašibijo kolena?

NM: Šibka točka je, kot kaže, resen, izobražen, urejen družinski moški, ki mi ponuja topel pogled in varen objem. Avanturist in vizionar. Seveda me mora znati tudi nasmejati.

PB: Kateri glavni življenjski trenutki so ti najbolj ostali v spominu?

NM: No, puberteta je končno za menoj, vse drugo pa sledi. [smeh] Vprašajte me čez 20 let.

FOTO Aleš Bravničar/www.bravnicar.com

Ličenje: Tina Modlic/makeup-modlic.si, Frizura: The Glam Look/www.gorankrstic.si, Stiliranje: Inja Savski

Hlačke Victoria's Secret, nogavice Philippe Matignon, kopalke Wicked Weasel. Za gostoljubje se zahvaljujemo osebju salona z vrhunsko kopalniško opremo in keramiko Interrier v Ljubljani.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri