Nataša Naneva

  • 01.05.2015

Že v srednji šoli je s prijateljico sestavljala plesne točke, le da jo je takrat na ples vabil DJ Bobo, danes pa so to latino ritmi, ki odmevajo med vadbo zumbe.

(Foto: Aleš Bravničar)

4 fotografije v galeriji

Nataša Naneva, leta 2011 izbrana kot druga spremljevalka in mis fotogeničnosti na tekmovanju za Miss Universe, je danes namreč inštruktorica zumbe, ki je zdaj ne le njena služba, sprostitev in zabava, ampak tudi način življenja. Delo manekenke in modela je tako pustila za seboj. Da se je odločila pravilno, saj je zumba odlična pot do lepega telesa, pa naj vas prepričajo kar fotografije.

PB: Katera življenjska izkušnja je bila tudi tvoja največja lekcija?

NN: To, da če si nekaj res želiš in tega vseeno ne dobiš, želenega ne smeš izsiliti. Naj bodo odnosi, prijateljstva ali pričeske! Pa če si to še ne vem kako želiš. Vse ob svojem času, z namenom.

PB: Bi lahko potrdila, da so ljudje, ki dobro plešejo, tudi dobri v postelji?

NN: Hm, še nikoli nisem bila s plesalcem, tako da kaj takega težko trdim. Zase pa ne morem sama govoriti. [smeh] Vsekakor so najbrž gibčnejši.

PB: Playboy te povabi na zmenek – katerih tem se moramo izogibati?

NN: Politike!

PB: Kaj te na moškem najbolj prepriča?

NN: Predvsem karizma in energija, ki jo oddaja, njegov pristop in pa humor.

PB: Tvoji kratko- in dolgoročni načrti?

NN: Kratkoročni: diplomirati in s tem osrečiti mojo mamo in najboljšo kolegico! [smeh] Dolgoročni: še naprej uživati v življenju in slediti sanjam.

FOTO Aleš Bravničar/www.bravnicar.com
TEKST Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri