Maruša Ojsteršek

  • 10.07.2008

Bil je eden tistih peklensko vročih dni, ko smo dobili priložnost malce bolje spoznati 22-letno televizijko, občasno gledališko igralko in novinarko Marušo Ojsteršek. In čeprav je bila vročina že onkraj znosnega, je Maruši kakor vedno uspelo z zgovornostjo, sproščenostjo in zafrkancijo, ki jo brez težave useka tudi na svoj račun, ustvariti pozitivne vibracije in ugodno klimo za vse navzoče.

(Foto: Aleš Bravničar)

3 fotografije v galeriji

Takšna je njena vloga tudi v glasbeno-pogovorni oddaji Dinamit, ki jo ob pol šestih popoldne na Čarli TV vodi prav vsak delovni dan. Njeno delo je tako terensko kot tudi studijsko in montažno, a ključni moment se zgodi, ko z njo v kader vstopi izbrana glasbena zvezda. Domači in tuji gostje se v Dinamitu zdijo kot na prijateljskem pogovoru in tudi Maruša se danes nikakor ne more odločiti, kateri povabljenec ji je bil najljubši. Se pa vsekakor spominja intervjuja s hrvaško popevkarico Danijelo, s katero sta med oddajo padli v neustavljiv krohot, o čemer najdete dokazno gradivo tudi na YouTube.

Marušina pot pa še zdaleč ni omejena zgolj na male zaslone. Ljubi glasbo, šest let je igrala kitaro in pravi, da je v času odraščanja preizkusila vse subkulture, kar jih obstaja v Sloveniji, a se vedno zvesto vrnila v rokenrol. Je nostalgik, verjame v eno ljubezen in vrnitev v čase hipijevske strasti do uživanja v življenju. Provocira, ker ima rada odziv. Boji se monotonosti, zato beži od vsega, kar diši po avtomatizmu.

Nekoč je pisala pesmi za prijatelje, ki so se z glasbo ukvarjali profesionalno, absolutno pa jo je zaznamovalo tudi delo v erotičnem butiku. Zgolj zato, ker je tam delala tudi v promociji in tako spoznala ogromno ljudi, med drugim tudi Marleno, ki jo je povabila k sodelovanju pri njeni oddaji Sproščeno z Marleno. In tako je vsestranska Maruša prvič stopila v stik s televizijo in se ji popolnoma predala. Tu in tam pa vseeno še vedno rada zaigra v gledališki zasedbi

BEST Theatre, kjer nastopa tudi Violeta Tomič.

Mestno dekle, ki že komaj čaka na obisk New Yorka, je letos v nogometni vročici navijalo za Nizozemce, v poletni vročici pa jo morda srečate v kakšni prijetni senčki s pivom in družbo prijateljev.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri