Manja Plešnar

  • 13.06.2007

Do nedavnega je bila Manja ena izmed štirih aktivnih članov plesno-pevske zasedbe ArtBeat in pri tem uresničevala svoje otroške sanje – postati pevka.

Manja Plešnar (Foto: Aleš Bravničar)

Kot članica ArtBeata je doživela prepoznavnost, nastope v medijih, nenehen časovni pritisk in vsenavzočo nepravičnost. To pa so izkušnje, ki ji zdaj, ko sta se s kolegom Erikom Ferfoljo poslovila od četverice, še kako pomagajo pri solo karieri.

Pa tudi pri sodelovanju z Erikom, s katerim bosta v bližnji prihodnosti predstavila nove načrte, ki vključujejo petje, ples, šov. Ideje so spisane in jih ne primanjkuje, uresničitev pa čaka na pravi trenutek. Manja se medtem izpopolnjuje pri mojstru petja Diegu Barriosu Rossu, zatrjuje pa, da se pri pevskem ustvarjanju ne bo omejevala na specifičen žanr, saj bi rada preizkusila vse, od r’n’bja do jazza.

»Rada počnem vse, kar me veseli,« pravi Manja, ki je celo eno leto delovno preživela v Sydneyju. In ker jo veselijo tudi mediji, je njen delavnik v jutranjih urah zaseden predvsem s Televizijo Slovenija in oddajo Dobro jutro, kjer dela tako pred kamero kot tudi za njo v vlogi novinarke. Kako se bo v prihodnje, ko bodo nastopi začeli odŽirati večino njenega časa, porazdelila med številne funkcije, še ne ve, ve pa, da sta jo prvi novi projekt z Erikom, naslovljen 5 minut, in uspešen nastop na izboru Miss Hit Stars 2006 napolnila s svežo kreativno energijo, ki bo

Že letos poleti obrodila resne sadove. Mi upamo, da nam bo kdaj pokazala še kak trik, ki se ga je naučila na urah klovnese Eve Škofič Maurer.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri