Manca Zver

  • 14.06.2007

Čeprav se zdi, da se je Manca Zver vse do nastopa na izboru za miss Slovenije nekje skrivala, se v resnici njena zgodba piše že vrsto let.

Manca Zver (Foto: Aleš Bravničar)

Rojena je bila v Novem mestu (sicer je v njej mešanica štajerske in dolenjske krvi), pred 13 leti preseljena v Ljubljano in že od malih nog prepričana, da je manekenstvo tisto, kar želi. Preizkušala je teren, nastopala na različnih modnih revijah in celo svojo izobraževalno pot na kozmetični akademiji posvetila lepoti in stilu. A kar se vidi, ni vse, zato Manca zagovarja, da je treba prepričati tudi z značajem.

"Mislim, da imam tisto, kar iščejo pri dekletih, to pa sta energija in dober nastop," pravi Manca za svojo zadnjo izkušnjo z nastopom na izboru za miss Hawaiian Tropic, kjer je zmagala! "Tu je odnos z žirijo drugačen, bolj pristen, bolj odprt. Veliko več je priložnosti, da se pokažeš, kakšna v resnici si. Pokažejo se komunikacija, bistrost, humor, družabnost, vse tisto, kar naredi pravo lepotico," primerja nova miss Hawaiian Tropic ta izbor z izborom za miss Slovenije, njeno prejšnjo, verjetno največjo izkušnjo v karieri. Elitni lepotni šov je prestala z odliko, z naslovom miss Ona, kar ji je na široko odprlo vrata do novih priložnosti. "Izbor za miss Slovenije je bil kljub zahtevnosti gotovo neponovljiva izkušnja in odlična šola za življenje," še doda Manca. Starši so za to izvedeli šele sredi lokalnih izborov.

Z novim letom se loteva številnih projektov in upa celo na priložnosti v tujini. A čeprav ji misli uhajajo v Pariz in četudi trdi, da so najboljši kotički in najlepše morje v Črni gori, je prepričana, da se prava strast skriva v orientalskih deželah. "Takoj ko bom imela čas, bom obiskala Maroko," namigne ljubiteljica dišav, orientalske glasbe in nakita ter z nasmeškom prizna, da obvlada tudi trebušni ples. In kot prava levinja se ga bo resno in z vso trmo, kar jo premore, lotila že takoj po naslednjem nastopu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri