Maja Rejec

  • 05.06.2007

Vsak čas bo tu Dirka!, resničnostni šov na Kanalu A, v katerem se bodo one pomerile proti njim. In nad slednjimi, nad šestimi moškimi tekmovalci, bo bdela vrhunska lepotica Maja Rejec. Ste skomignili z rameni? Možno, ker Maja, čeprav je v modnem svetu dosegla neverjetne uspehe, tega ne počne zaradi javnega izpostavljanja. To je njena služba, posel, ki ga opravlja, medtem ko se uspešno podaja po svoji izobraževalni poti, saj po končani diplomi že načrtuje magisterij iz psihologije. A to še ne pomeni, da bo popolnoma odtavala s scene.

(Foto: Aleš Bravničar)

Maja je v modni sferi že stalnica, lepotna industrija, kot pravi sama, obstaja v sožitju z njenimi drugimi, precej vsestranskimi ambicijami. Leta 2000 je tako kot edina Evropejka doslej sodelovala pri snemanju milenijskega koledarja Miss Hawaiian Tropic, marljivo je kot hišna manekenka delala za Sportino, bila muza beograjskega kreatorja za Octan Jeans, posnela številne reklame in delala v Milanu, po drugi strani pa se je začela močno zanimati še za psihologijo osebnosti in celo družinsko terapijo.

Čisto nov izziv je obenem našla tudi na televiziji. Sprva kot voditeljica oddaje ABCD avtomobilizma na TV Pika in zdaj vendarle tudi kot sovoditeljica resničnostnega šova Dirka!. Ja, Maja je pač ljubiteljica jeklenih konjičkov in že razmišlja, kako bi svojega trenutnega pluriela zamenjala za poskočnega BMW Z4. "Zdaj imam še možnost, da se naokoli vozim v športnem avtomobilu, kot je Z4, ko bom starejša, pa bodo verjetno bolj praktični drugačni avtomobili," se nasmehne ljubiteljica hitrosti. Vendar pa zatrjuje, da je sicer zelo vzorna in varna voznica. Po omejitvah, brez agresije, le na avtocesti včasih malce stopi na plin. Saj veste, ravno toliko, da avtomobil ne postane zaspan.

Kmalu po fotografiranju pa se je Maja že vkrcala na letalo. Pred začetkom snemanja oddaje se je predala še svoji drugi ljubezni – potovanjem. Trikratna obiskovalka Tajske ima v žepu že kar nekaj hudih koncev sveta: Los Angeles, Las Vegas, Havaje, Kubo, Ibizo, Tenerife in Egipt, če naštejemo le nekaj ključnih. Zato se tudi ne boji dela v tujini in svojo prihodnost prepušča treznim odločitvam na podlagi ponujenih predlogov. Se sprašujete, ali je morda prehitra za vas?

Foto: Aleš Bravničar

Tekst: Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri