Maja Prašnikar

  • 07.08.2008

Začelo se je s Popstars, tistim famoznim šovom, ki je med Slovenci iskal glasbene talente in v prvi sezoni rodil BePop, v drugi pa so izbrali dekliški trio Unique.

(Foto: Aleš Bravničar)

3 fotografije v galeriji

Zaradi odnosov med članicami zadeva ni zdržala prav dolgo, je bila pa nedvomno unikatna odskočna deska vsaj za Majo Prašnikar, danes 26-letno Trboveljčanko. »Naučila sem se, da se lahko zanesem le nase. Čeprav je skupina hitro razpadla, je bila to zame enkratna in čudovita izkušnja,« pravi Maja, ki se je takoj zatem odločila za solo kariero.

Singel U izi je posnela skupaj s Chorchypom (staršem bolj znan kot Denis), članom uspešne hiphop zasedbe Kocka, katerega talent in mehke rime so pred časom Majo pripeljale tudi v njegov objem. Danes je Maja spet samska, predana karieri in zadovoljna z rezultatom. »Ostajava prijatelja in mogoče bova v prihodnosti še kdaj poslovno sodelovala,« pravi in doda, da kot solo pevka najbolj upa, da bo nekoč imela svoj bend. »Ko te na nastopih spremlja bend, je čisto drugače, kot če poješ na podlago oziroma matrico.«

Aktivna absolventka fakultete za organizacijske vede je tudi zagreta športnica. Vsak dan vsaj eno uro nameni rekreaciji, opravljen pa ima tudi tečaj za vodenje fitnesa. To je včasih tudi počela, dokler ji glasbena kariera ni zavzela večinskega deleža delovnega dne. Vseeno jo boste na fitnesu še vedno pogosto srečevali – če ne tam, pa morda v salonu za tatuje. Maja namreč razmišlja, da bi si omislila majhen, seksi tatu. Pirsinge ima že tri – poleg tistega ušesnega še enega v jeziku in drugega v nosu. Ti bodo verjetno še toliko bolj opazni v bližnji prihodnosti, saj pripravlja nov, skrivnosten projekt. Sodelovanja niso izključena, več pa bomo videli, predvsem pa slišali že to jesen. Medtem ji lahko sledite na njeni strani www.maja-p.com.

foto: Aleš Bravničar

tekst: Dario Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri