Lucija Gubenšek

  • 19.07.2007

Pošteno smo se namučili, preden smo se lahko zrinili v Lucijin deloholični urnik. Odkar se je pred leti iz Maribora preselila v Ljubljano, so se njene obveznosti še potencirale.

(Foto: Aleš Bravničar)

2 fotografiji v galeriji

Če je le mogoče, ostaja zvesta manekenskim izzivom, ki jih je prvič izkusila že pri petnajstih letih v rodnem Mariboru, preko agencije Michela, sicer pa jo danes veliko bolj poznamo kot televizijsko voditeljico na TV Papriki. Tam zdaj vodi že svojo tretjo oddajo, naslovljeno preprosto Moški, v njej pa gosti številne slovenske estradnike, gospodarstvenike, politike in plejboje. In ker medijski posli niso prav daleč od piarovskih logov, je Lucija hitro zatavala tudi v te vode in prevzela promocijo in del programske organizacije v elitni ljubljanski diskoteki Global. Tako je tudi ob večerih, ko se smuka v gneči, največkrat tam prej službeno kot zasebno.

Radikalna sprememba okolja po selitvi v Ljubljano je bila preizkušnja, ki jo je Lucija morala opraviti popolnoma sama. Ker ji je to več kot uspelo, se seveda ni ustrašila niti dela v tujini. Kot manekenka je sprva delala v Avstriji in Nemčiji, pozneje pa zatavala tudi v modno meko Milana. »Ee si neumen in nebogljen, te bodo izkoristili. Sama pa sem se v tujino podala šele, ko sem bila popolnoma prepričana vase in v svoje sposobnosti,« pravi Lucija. Kmalu se ji obeta nov projekt – fotografiranje na Kubi. A se iz medijev nikakor ne umika, saj že za letošnjo jesen snuje nove televizijske podvige. S štajerskim temperamentom, ki ga sprošča tudi med divjo vožnjo, in seksi zvitostjo, ki jo reši vseh posledičnih kazni, smo prepričani, da ji novi cilji zagotovo ne bodo nedosegljivi.

Foto: Aleš Bravničar

Tekst: Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri