Kristina Mišović

  • 09.10.2008

»Jaz pravim, da moraš enostavno biti drugačen, izstopati iz množice!« razlaga Kristina, ki je v enem letu posnela tri videospote in v tem trenutku pravzaprav ne ve, kaj je prosti čas. Na sceni se giblje že dlje časa, le da se je sprva vrtela na odru kot plesalka in svet glasbenikov opazovala z varne razdalje.

(Foto: Aleš Bravničar)

2 fotografiji v galeriji

Čeprav so jo vmes povabili v pevski zbor nacionalnega radia in televizije, je bila takrat še popolnoma predana plesu. Zdaj je zgodba drugačna – še vedno trenira in poučuje ples, a splet naključij ji je utrl pot do glasbene kariere, in to kar na avdiciji za novo pevko skupine Atomik Harmonik. Imela je glas, stas in energijo, ki prepriča. Tako je kmalu stopila na solistično pevsko pot – njen prvi spot Ne nosi diamantov si je na YouTubu ogledalo več kot 120 tisoč obiskovalcev.

Sledila sta še hita Ona se ljubi sama in trenutno aktualni Nisem tvoja lutka, te dni pa lahko na radijskih valovih in televizijskih kanalih že ujamete njeno najnovejšo vižo z naslovom Rekla sem konec. In album? Kristina se želi pokazati na nastopih v živo, preden se loti tega podviga. Pa dolgoročni načrti? »Živim v danem trenutku, kar je v tem svetu zelo dobrodošlo. Stvari se ti spreminjajo iz sekunde v sekundo in moraš se znati prilagajati,« pove preudarno in namigne, da je njena želja nastopiti na naslednji EMI, kar ji bo s trudom in z vajo nedvomno tudi uspelo.

Ljubiteljica Tine Turner in Michaela Jacksona tu in tam vseeno najde čas za svojo drugo strast – risanje. Tako se Kristina za trenutek ali dva odklopi od divjega sveta šovbiznisa, ki ga počasi spoznava z vseh bolj in tudi manj prijetnih strani. »Biti v šovbiznisu je tako, kot da si v zvezi. Ko je lepo, je tako lepo kot v sanjah in lebdiš, a ko je grdo, tako boli, da ne prideš do sape.« Nedvomno svet za tiste z le najbolj trdo kožo – in tiste, ki vedo, kdaj morajo rečem narediti konec.

FOTO Aleš Bravničar

TEKST Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri