Klara Pečnik

  • 23.10.2012

Dekle s plakata Beautique, ki ga ne morete zgrešiti v Merca­tor­­jevih trgovinah. Dekle s koledarja Collegium Graphicum, kjer je, kot pravi sama, »sramežljivost prvič pustila doma – fotografije so eksotično erotične«. 

(Foto: Aleš Bravničar)

3 fotografije v galeriji

Manekensko držo je izpilila tudi v Milanu, manekensko postavo na raznih maratonih. Športnica, predana zdra­vemu življenju, verjame, da bo idealno službo našla v povezavi s športom, zdravo prehrano in modo. »Nekoč bom uspešna podjetnica, in ker bom povrhu vsega še seksi, me boste spet objavili v Playboyu!«

PB: Osebnostna lastnost, ki ti v modni industriji najbolj pomaga?
KP: Sem pozitivna in na nobenem fotografiranju nisem vzvišena. Rada delam, dobro se ujamem s fotografi, dobro razumem navodila. To so razlogi, da me veliko naročnikov ponovno pokliče za delo.

PB: Manekenstvo si predstavljamo kot ogromno lepih ljudi na kupu. Je v zaodrju modnih brvi veliko vroče seksualne akcije?
KP: Če bi bila najstnica, bi me takšne nagajive stvari vsekakor bolj zanimale. Sem profesionalen model, zavedam se, da sem plačana za to, da imam odnos predvsem s kamero. Po navadi sem osredotočena na to, da se čim bolj izkažem tako na fotografiji kot tudi na brvi. Tisti, ki sanjarijo o seksu v zakulisju, očitno še nikoli niso doživeli, kakšen tempo in kaos sta pravzaprav tam.

PB: Tri stvari, s katerimi te moški lahko prepriča?
KP: Tri? Ne se hecat! [smeh] Da me moški prepriča, mora imeti vsekakor na seznamu več kot tri stvari. V prvi vrsti mora imeti rad sebe, skrbeti za svoje telo, imeti mora karizmo, lep nasmeh, spoštljiv odnos do ženske. Ni nujno, da je lep, samo počutiti se mora tako.

PB: Za kateri del telesa si prejela največ komplimentov?
KP: Ritko. [smeh]

PB: Modni oblikovalec, za katerega bi najraje hodila po brvi?
KP: Elie Saab. Ostajam na realnih tleh. Po brveh se sprehajajo vrtoglavo visoke manekenke, zato se bom zadovoljila že, ko se bom z njegovo kreacijo sprehajala kar po mestu.

PB: Najbolj seksi kos garderobe, ki si ga lastiš?
KP: Seksi je zame enostavnost. Zato je najbolj seksi kos garderobe kar mala črna oblekica. In kakšen zelo 'Klara' detajl. [smeh]

FOTO Aleš Bravničar, tekst Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri