Katarina Jurkovič

  • 05.06.2007

Katarina je profesionalna lepotica. Na manekenski sceni je že šest let in na njej se namerava tudi obdržati. Dokler je le mogoče, kot pravi sama. Vmesne postaje so zgolj potrditev videnega, to je, da je Katarinina lepota univerzalna.

(Foto: Aleš Bravničar)

Nastopila je na miss Universe leta 2000 in prejela naslov miss fotogeničnosti. Čez tri leta je zmagala na Miss Hawaiian Tropic in se svetovni publiki predstavila na napozabnem dogodku na Havajih. Zdaj je napadla še zadnjo stopničko – miss Slovenije, kjer je prepričala kar trikrat: postala je miss fotogeničnosti, miss revije Ona in, seveda, prva spremljevalka miss Slovenije. Katarina si s tem odpira možnosti na drugih področjih: v vodenju glasbene oddaje na Prvi TV je odkrila veselje do medijev, prav tako bo vsak čas končala študij kriminalistike. V kateri sferi bo zmagovala naprej? Katarina se ne mara omejevati, tudi geografsko ne, zato jo po tihem mika tudi delo v tujini.

Paket prisrčnega obraza, seksi pogleda in božanskega teleščka hitro premami, a za privlačnostjo se skriva še drzen značaj, tista Katarina, ki točno ve, česa si v življenju ne želi. »Sovražim nezaupljivost in dvom, tako pri sebi kot pri drugih, ki so v moji bližini. Sem trdna oseba, držim se načel in želim, da me tisti, ki me imajo radi, pri tem podpirajo. Kakršnega koli omejevanja in ljubosumnosti pa ne želim v svoji bližini,« pove ljubiteljica adrenalinskih športov, ki se bo morda nekoč pripeljala na­okoli tudi na športnem motociklu.

Foto: Aleš Bravničar

Tekst: Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri