Jasna Kuljaj

  • 22.06.2014

Že desetletje delovnih izkušenj ima za seboj JASNA KULJAJ, verjetno ena najprepoznavnejših domačih televizijskih lepotic, ki je svojo pot začela na Radiu Slovenija in prispela vse do vodenja resničnostnega šova na Planetu TV. Bila je tu in tam ter povsod vmes. Zase pravi, da njena kariera živi »cigansko življenje«, da je »od vseh in hkrati od nikogar«.

(Foto: Aleš Bravničar)

3 fotografije v galeriji

PBY: S kom v medijih si najbolj uživala delati?

Jasna: Morda sem pri Sašu Hribarju še najbolj dobila občutek, da si najboljši, če si točno tak, kakršen si. Ker je on sam en velik otrok, sem se pri njem vedno počutila sprejeto z vso svojo norčavostjo in prismuknjenostjo. To, kar sem drugje raje dajala na stran, sem pri delu z njim lahko izživela. Vse, ki smo delali z njim, je sprejemal in tisto dobro v nas znal še podžigati. Tako smo močni iz njegovega gnezda odhajali v druge bitke.

Playboy te povabi na zmenek – katerih tem se moramo izogibati?

Je ni teme, o kateri se ne bi hotela pogovarjati. Je pa res, da se mi o čisto vseh vidikih življenja ne da razglabljati z mediji in se mi jezik bolj razveže v dobri družbi, kjer se v zraku veliko iskri.

Katera je bila tvoja najbolj napačna predstava o moških med odraščanjem?

Nekako ti družba vcepi miselnost, da se je moških treba bati, saj nikoli ne veš, kdaj te bodo razočarali. Mene moški težko razočarajo, ker od njih ne pričakujem preveč. Ne denarja ne tega, da mi bodo kazali pot ali da mi bodo osmislili življenje. Tako sem lahko vedno samo pozitivno presenečena.

Česa pri moških ne toleriraš?

Težko vprašanje. Sama s toleranco nimam težav. Ker skušam razumeti. Ob sebi potrebujem moškega, ki mi je v tem enak. Veste, nam strelcem je treba marsikaj tolerirati.

FOTO Aleš Bravničar/www.bravnicar.com

ASISTENT FOTOGRAFA: Andraž Blaznik, LIČENJE: Tina Modlic za makeup-modlic.si, STILIRANJE: Inja Savski. Bodi American Apparel, hlačne nogavice La Perla. Za gostoljubje se zahvaljujemo hotelu Cubo v Ljubljani (www.hotelcubo.com) in direktorju Sandiju Kovačeviču za prijazen sprejem.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri