Inja Zalta

  • 30.04.2014

Brhka in prelestna Inja Zalta šteje rosnih 19 let. Je tista Inja, ki je bila leta 2008 najprej naj smrklja, leta 2012 obraz Zlatarne Celje, lani pa se je predstavila še kot najmlajša članica VIPangelov.

(Foto: Aleš Bravničar/www.bravnicar.com )

4 fotografije v galeriji

Od manjših in večjih lepotnih tekmovanj do modnih revij in nastopov reklamah je bila manekenska pot mlade Ljubljančanke predvsem preplet spontanih in nepričakovanih priložnosti.

Do nedavnega smo jo lahko občudovali v šovu Moj dragi zmore, kjer še Nina Osenar ni mogla vsakič prehvaliti njene lepote, ko je Inja proti koncu oddaje le stopila pred kamere. Zdaj je tu, med nami, da jo lahko občudujete brez iskanja tipke za premor.

PB: Za kateri del telesa prejmeš največ pohval?

IZ: Najpogosteje za obraz.

PB: Si kdaj razmišljala, da bi nekoč na televiziji delala tudi kot voditeljica?

IZ: O tem sem sicer že razmišljala, vendar me to za zdaj ne zanima. Delo na televiziji prinese s seboj veliko meni neprijetnih stvari, tudi prepoznavnost, ki ji potem ne moreš več ubežati. Ampak bomo videli, nikoli ne reci nikoli, kajne? Veliko bolj me zanimajo filmska igra, režija in scenografija.

PB: Česa pri moških ne toleriraš?

IZ: Ne trpim vzvišenosti, neiskrenosti in razvajenosti.

PB: Kam naprej?

IZ: Dela imam vedno več, kar me zelo veseli, saj mi modeling resnično ustreza in to res rada počnem. Načrti za prihodnost so zelo odprti, verjetno sem trenutno najbolj osredotočena na delo v tujini, študij in pa želim se posvetiti moji drugi ljubezni – slikarstvu. Upam, da vas bom letos lahko že povabila na svojo prvo razstavo. PB: Pridemo, Inja, pridemo!

TEKST: Darjo Hrib
FOTO Aleš Bravničar/www.bravnicar.com 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri