Gola Daša Podržaj

  • 28.01.2016

Lepotica, manekenka in pri rosnih 17 letih že tudi zmagovalka lepotnega tekmovanja za miss Hawaiian Tropic se te dni osredotoča predvsem na umiritev svojega življenja.

(Foto: Aleš Bravničar)

3 fotografije v galeriji

Pred seboj ima zelo realne cilje, ki jih zdaj, ko so se potovanja v tujino končala, postavlja kot prednostne v svojem vsakdanjiku. Uživa družinsko življenje s sinom Krisom, spogleduje se z morebitnim nadaljevanjem izobraževalne poti do magisterija, se veseli kakšnega čisto neposlovnega potovanja in predvsem pušča za seboj obdob­je, ko je bila znana predvsem kot žena uspešnega podjetnika Rajka Hrvatiča.

Zdaj je spet v ospredju kot Daša Podržaj. Kot manekenka, ki je prepričala na domačih in tujih modnih brveh in ki te dni piše novo poglavje svojega še zelo mladega življenja.

PB: Na katere dosežke v svojem življenju si najbolj ponosna?

DP: Že vse življenje me po malem tepe to, da sem precej naivna. Včasih sem tudi precej zaletava in nepremišljena, zato sem se včasih v življenju prenaglila pri sprejemanju določenih odločitev. Lekcij sem dobila več kot dovolj in težko bi izpostavila največjo, jih je pa največ nedvomno bilo povezanih s tem, da sem zaupala napačnim ljudem.

PB: Playboy te povabi na zmenek – katerih tem se moramo izogibati?

DP: Na zmenku bi se ob trenutni globalni situaciji vsekakor izognila politiki. Pa ne zato, ker ne bi bila ozaveščena glede političnega dogajanja po svetu in bi ne znala o tej temi nič povedati, temveč zato, ker bi s pogovorom o politiki skoraj zagotovo zamorila vzdušje na zmenku – vsaj glede na to, da smo zdaj skoraj v tretji svetovni vojni.

PB: Katere tri stvari te na moškem najbolj prepričajo?

DP: Dobro srce, ambicioznost in to, da ima rad otroke.

PB: Kaj počneš v prostem času?

DP: Prosti čas porabljam za en malo bolj 'estetski' pa tudi zelo osebno naravnan cilj, in sicer da v roku nekaj mesecev preoblikujem svoje telo s pomočjo osebnega trenerja Andraža Kavke – za zdaj nama gre odlično. [smeh]

FOTO Aleš Bravničar/www.bravnicar.com
Tekst Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri