Gola Celjanka Iva Senič

  • 23.12.2015

Začelo se je z glavno žensko vlogo v filmu Nepopisan list pred 17 leti. Iva Senič, lepotica, oblikovalka in mama, je nato 11 let delala kot fotomodel in manekenka, sočasno pa končala študij opremljanja in kmalu našla svoj ustvarjalni modus zelo blizu svojih začetkov – v domačem podjetju, kjer je njeno ime tudi blagovna znaka in v katerem je specializirana za oblikovanje nakita in modnih dodatkov. Vodi trgovino z nakitom in modnimi dodatki v Celju. Mi vam Ivo predstavljamo v sliki. Sredi dela jo najdete na ivadizajn.si.

(Foto: Aleš Bravničar)

4 fotografije v galeriji

PB: Na katere dosežke si najbolj ponosna?

IS: Ponosna sem na svoje življenje. Na to, da sem ne glede na vse vedno ohranila svoja načela in vrednote ter ostala zvesta sama sebi. Na to, da se imam rada, da mi je všeč to, kar počnem in kako to počnem. Najpomembnejša vloga, ki sem jo in jo bom odigrala v življenju, pa je vloga mame. Na hčerko sem najbolj ponosna, ona je nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo.

PB: Kaj kot notranja oblikovalka najprej opaziš, ko stopiš v novo stanovanje?

IS: Prva stvar so barve, ki v meni vedno rodijo čustva, zbujajo simpatije in manipulirajo z mojimi vtisi. Premišljeno izbrana barvna lestvica v prostoru me lahko navduši ali pa tudi zmoti.

PB: Katerih tem se moramo na zmenku izogibati?

IS: Priznam, da me politika dolgočasi in jezi. Smisel politike bi moral biti upravljanje države v trajnostno dobrobit vseh nas, vemo pa, da je vse drugo kot to.

PB: Katere stvari te na moškem najbolj prepričajo?

IS: Pozitivna energija, smisel za humor, iskrenost.

FOTO Aleš Bravničar
Tekst Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri