Danica Lovenjak

  • 23.05.2007

 

Tudi kadar Danica Lovenjak napove meglo in dež, njen prijetni nasmeh in prepoznavni prekmurski naglas ne izbrišeta veselja z naših obrazov. Tako prisrčna, simpatična in prijazna, zraven pa tudi koketna in mamljiva! Zato smo jo povabili v luksuzni apartma še bolj luksuznega hotela Lev, da bi jo bolje spoznali. In bolje videli.

(Foto: Aleš Bravničar)

3 fotografije v galeriji

 

Danica, sicer rojena v Poznanovcih, je začela svojo medijsko kariero že pri 14. letih na lokalni prekmurski televiziji. V Ljubljani si je želela novih izkušenj in se tako kmalu znašla na Kanalu A v oddaji E+, kjer je v svoji rubriki nastopala kot Cvetka. Cvetka?! Ja, Cvetka je Daničin alter ego, njena poredna, skorajda fatalna stran. Je tista podoba Danice, ki se sicer za plastjo nedostopnosti skriva pred radovedno javnostjo in ki lahkotno spregovori o privlačnosti, odnosih, intimnosti, dotikih in seksu. Cvetka, Danica, kakorkoli jo želite klicati, je izstopila iz množice, ujela pogled, prepričala in navdušila Slovenijo.

Ob prihodu informativne oddaje Svet na Kanalu A jo je urednik povabil na novo sceno. Izziv je sprejela odprtih rok. Drugačno napovedovanje, z dodatkom astrologije, je Danico usmerilo v raziskovanje horoskopov. Urejena, ambiciozna in disciplinirana kozoroginja zdaj učeno poudari, da njena ljubezniva ascendentna tehtnica razkriva komunikativnost in dostopnost. Morda pa je kar v zvezdah zapisano, zakaj jo je tako lahko vzljubiti?

Dvaindvajsetletna televizijka je v prostem času študentka in razvajenka. Rada ima udobje in mir, ki ga najlaže dobi doma v Poznanovcih, ko pa je ujeta v medijski urnik, si v kratkih trenutkih samote najraje privošči dišečo kopel in čokolado. Jo pa njena energija zanese tudi na zabave, tja, kjer je plesna glasba in dobra družba, ali pa v njen najljubši hobi (oziroma, kot pravi sama, njen največji talent) - kupovanje čevljev.

Foto: Aleš Bravničar

Tekst: Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri