Seksi brineta Brina Knaus

  • 10.03.2012

Čudovito Brino smo prvič ugledali v dekliški zasedbi BBT, ki je takrat klonila pred kolegicami iz zasedbe Unique, a so bile BBT-jevke precej uspešnejše in tudi opaznejše, tako da smo si jih dobro zapomnili. Sploh takrat najmlajšo Brino, Brinči za prijatelje, ki je bila v trojici najvišja in s temno rjavimi lasmi kontrapunkt blondinkama.

(Foto: Aleš Bravničar)

3 fotografije v galeriji

BBT-jevke smo v Playboyu predstavili v paketu junija davnega leta 2004. Skupina se je medtem razšla, dekleta so se razbežala vsaka na svojo stran, mi pa smo te dni poiskali rjavolaso lepotico in jo našli v daljnem Milanu, italijanski modni prestolnici, kjer je lepi Štajerki uspelo dobro unovčiti svojo lepoto.

Manekenske vode so ji bile usojene, tujina jo je sprejela skoraj na začetku kariere. Prvič jo je v Milano pospremila družina, drugič je tja šla že sama, z vlakom, v iskanju novih kastingov, novih izborov, novih podvigov. Zdaj se Brina v Milanu že počuti kot doma, a njen dom ostaja Slovenija.

Preden se bo dodobra vrnila pod naše Alpe, ima v načrtih poklicno zavzeti še preostale modne prestolnice.

»Razmišljam še o New Yorku, Los Angelesu, Londonu, Parizu. Izkoristila bom vse ponujene priložnosti, kolikor bo le mogoče, čeprav se zavedam, da tega ne moreš početi vse živ­ljenje. A trenutno mi je takšnem ritem življenja zelo všeč,« nam zaupa v hektičen urnik ujeta Brina, ki ima za seboj tako vrhunske manekenske podvige, kot so pomerjanje oblek za znamko Gianfranco Ferre, modno revijo znamke Cerruti, nastop v reklami za Toyoto in sodelovanje pri katalogu kopalk znamke Arena.

A takšna dela manekenkam v Milanu ne padejo kar v naročje, konkurenca je neizprosna. »Delati tu je zelo naporno, a nikoli dolgočasno. Ničesar ne moreš v resnici načrtovati, ker si odvisen od agencije, ki te pošilja na kastinge, ki se jih potem moraš udeležiti, sicer sploh ne dobiš posla. A pri naročnikih nikoli ne veš, kaj pravzaprav iščejo, lahko vedno le upaš, da jih z nečim prepričaš.«

Po sestopu z modnih brvi namerava ostati v sferi lepote in estetike. V prostem času veliko bere in se poučuje o vseh plateh zdravega življenja in lepega telesa. Sama za svojo postavo skrbi z zelo enostavno enačbo: zdrava prehrana in fitnes. Treniranje glasilk je trenutno na pavzi, a pravi, da petje zelo pogreša.

»Ob glasbi se res sprostim, zato s tega vidika petje zagotovo zelo pogrešam, bilo je dobro za mojo dušo. Ker nikoli ne rečem nikoli, tudi ne bom rekla, da ne bom nikoli več pela. Življenje ti lahko ponudi zelo nepričakovane priložnosti.«

Ja, ko jo bomo pogosteje videvali po Sloveniji, bo Brina morda že direktorica kakšnega središča za dobro počutje. Ali pa se nam bo smejala z veleplakatov nad logotipom izbrane luksuzne znamke. Morda pa se bo končno spet postavila pred mikrofon in se prepustila glasbi.

Vsekakor pa nam je zagotovila, da nam bo vsekakor prišla pokazat, če bo svojemu tatuju na roki Verjemi vase in tistemu med lopaticami, kjer se razprostirajo krila, ki simbolizirajo uspeh v življenju, dodala še kakšnega. Brina, držimo te za besedo!

Foto: Aleš Bravničar
Tekst: Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri