Anja Tomažin

  • 02.08.2007

Eksterno: vsestranska teve voditeljica že od leta 1998, ko je svojo medijsko pot začela na Gajba TV, jo nadaljevala s sovoditeljsko vlogo v rumenem Ekstra magazinu in končala v nagrajeni nacionalni interpretaciji vikend zabave Tistega Lepega Popoldneva.

(Foto: Aleš Bravničar)

Tudi bivša pevka v skupini Planet Groove (spet bo zapela v Hri-Barju 8. januarja), vedno bolj pa celo igralka. Letos se je izkazala v kratkem filmu Vojka Anzeljca Faktor sreče. Interno: prijazna ljubiteljica živali, ki je po potrebi dominantna in trmasta, vsekakor pa ne skopari s humorjem in avanturizmom. Odličen primer je fenomen, ko je s sestrično izvedla enotedenski športni ekskurz, ki ju je brez večjih postankov peljal od smučanja na Kaninu do plavanja v Novigradu. Če bi se igrali pokaži kaj znaš, bi Anja blestela na klavirju, trobenti in pri vlamljanju v avtomobile. Vedno bo počela tisto, kar jo veseli, v bližnji prihodnosti pa stavi predvsem na svoje igralske talente in na srečno družinsko življenje.

Foto: Aleš Bravničar

Tekst : Darijo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri