Vroča motoristka Vlasta Marn

  • 01.03.2013

Zasvojena je, in to prizna! Z zvokom motorja, ki ga čuti med stegni, in z vonjem po morju, ki ji stegna obliva. Pa s kavo, ki ji požene kri po žilah, in s sočutjem do človeka. In s hitrostjo. Ter z občutkom moči in nadvlade, saj ima rada, da se moški okrog nje smukajo kot krotki mucki, ter uživa v vsakem trenutku, ko hrupna zverina na dveh kolesih prede pod njo. Vlasto smo lahko občudovali na naslovnici Playboya septembra 2008.

(Foto: Bor Dobrin)

11 fotografij v galeriji

Vlasta Marn

Vlasta Marn

Vlasta Marn

V prihodnosti bo pod njo predel njen harley, ki si ga tako želi imeti, okrog nje pa bodo še vedno moški, ki jo bodo občudovali. In še vedno bo gola uživala na divji plaži, ko bo harley počival nekje v od sonca na pol ožgani travi.

Vlasta obožuje morje in sonce in slovenska obala je tista, iz katere črpa energijo za vsakdanje delo. »Za nič na svetu se ne preselim z Obale. Voda mi daje moč, in ko sem iz Šmartnega pri Litiji prišla v Koper, sem znova zaživela, moje življenje se je spremenilo,« pove črnolaska, ki izda, da ima v svojem življenju skrivno ljubezen, a se zaveda, da je daleč od oči daleč od srca.

Ko dela kot socialna oskrbovalka, svoje delo jemlje resno, z vsem dolžnim spoštovanjem do starejših ljudi, ki jim pomeni žarek veselja v njihovem dnevu. Nikoli ne more bi­­ti zaprta med štiri stene. »Nenehno sem v pogonu, iščem nove izzive, nove cilje, vsako jutro si že ob sedmih privoščim tek, spijem primorsko belo kavo in tako začnem dan.«

Playboy je bil njena želja že dolga štiri leta, a nikoli v njem ni iskala samopotrditve, saj je, pravi, po horoskopu tehtnica, prepričana vase in v svoj uspeh. Zdaj jo lahko občudujete v njenem elementu. Na lepotcu, ki ji dvigne krvni pritisk. »Zame je bil Playboy izziv in pred izzivi se nikoli ne ustavim,« pravi s skrivnostnim nasmeškom na obrazu, za katerega imamo občutek, da nikoli ne izgine. Kdo smo mi, da bi ji preprečili pot do uresničitve njenih ciljev?

Foto: Bor Dobrin, tekst: DonFelipe

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri