Viktorija Manzinni

  • 26.12.2010

Tekmovala je v plesu in ples je še danes, tudi v spalnici, njena strast, v njej prebudi čutno vznemirjenje. A Viktoriji, Playboyevemu dekletu meseca decembra, se ­največja želja še ni izpolnila. Rada bi namreč plesala ... z vampirjem.

(Foto: Ivana Krešić)

15 fotografij v galeriji

»V vampirjih vidim nekaj posebnega, drugačnega. Zame namreč niso tisti iz najstniških komedij, ampak pravi in močni moški, ki naredijo name vtis,« svojo ljubezen do skrivnostnih prebivalcev noči pojasni lepotica, ki do potankosti obvladuje plesni gib in izraz.

»Od nekdaj plešem, tudi tekmovala sem doma in v tujini, poleg tega na fakulteti za šport študiram smer trener plesa, zato sem svoje plesno znanje združila s fitnesom in zdaj kot inštruktorica zumba fit­nesa [www.zumba-viktorija.si] to posebno zvrst zabavne vadbe prenašam ljudem, ki si želijo tak način vadbe doživeti kot način živ­ljenja,« nam razkrije temnolaska, ki v živ­ljenju ne more obstati na enem mestu.

Kot vihar jo namreč vsak dan žene naprej in njeni cilji se ves čas premikajo. »Rada imam nove cilje, obožujem nove izzive, tako kot karizmatične, močne, uspešne in samozavestne moške. Rada imam vajeti v svojih rokah in zato vse stvari počnem v pogonu.

V zvezi, ki bi bila enolična, ne bi preživela. In še nekaj je pomem­bno,« pove Viktorija, »rada osrečujem ljudi!« To ji več kot očit­no uspeva, saj je s svojimi skritimi čari osrečila tudi vse nas.

Foto: Ivana Krešić
Tekst: Filip Kocijančič

Fotografije so nastale v apartmaju Hotela Kongo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri