Urška Hočevar Čepin

  • 26.12.2010

Mnogi si želijo njenih dotikov, njene pozornosti, njenih besed, njenega pogleda, a le malokdo upa to tudi na glas priznati. Nekateri iz uredništva so se, resda med delom, pred njo spustili celo na kolena. Rezultat je pred vami, novo Playboyevo dekle, Urška Hočevar Čepin.

(Foto: Aleksander Štokelj)

11 fotografij v galeriji

Vajena je pogledov dobrih 20 centimetrov pod svojimi očmi, kjer se bohoti tisto, po čemer jo je najprej spoznala Slovenija.

Še davno preden se je vozila z belim ferrarijem, ki je zanjo zdaj, tako kot še marsikaj drugega, le preteklost. Začrtala si je novo pot in sama pravi, da si je s Playboyevo naslovnico odprla novo poglavje v življenju – prav na četrtini stotice, ki jo je dočakala pred slabim mesecem v istem klubu, v katerem smo jo ovekovečili.

Ležeča gola, odeta le v krzno, ki se je mehko prilegalo njenim bujnim oblinam, je seveda z velikim veseljem ugotovila, da je svet Playboya izredno lep, zato je še toliko bolj vesela, da se je za vedno zapisala v njegovo zgodovino. In kot ponos­na in skrbna mamica svojemu sinčku, ko bo dovolj star za to, ne bo skrivala svoje povezave z najbolj znanim zajčkom na svetu.

Le zakaj bi jo?

Foto: Alex Štokelj
Besedilo: Filip Kocijančič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri