Spogledljivka Tara Ribič

  • 05.02.2013

Seksi Taro smo ugrabili sredi domačega Portoroža in jo odpeljali v izjemni in že večkrat nagrajeni hotel Cubo v središču Ljubljane.

12 fotografij v galeriji

Na ponovoletno dremuckanje med rjuhami na veliki udobni okrogli postelji in neskončno (okej, celodnevno) razvajanje s sladko penino. Pa na fotografsko ovekovečitev njenih fantastičnih atributov, zaradi katerih si je prislužila mesto tako na naslovnici kot na sredini naše revije.

Tara pravi, da smo ji izpolnili veliko željo. A zahvaliti bi se morali pravzaprav mi njej. Zdaj vsaj vemo, zakaj se nam izplača ob koncu tedna gužvati na miniaturno obalo – tam živijo čudovita dekleta, kot je Tara. In Tara je še samska. Zato, fantje, le pogumno v mesto, kjer je tisoč rož.

Kaj praviš po fotografiranju?

Fotografiranje za Playboy mi je bilo velik življenjski izziv in zdi se mi, kot da sem stopila na novo pot. Playboyeva ekipa je bila vseskozi zelo prijetna in profesionalna. 

Kakšne so tvoje ambicije?

Želim si uspešno končati študij, ustvariti kariero in prepotovati svet. Pri sodelovanju s Playboyem so se že izpolnila vsa moja pričakovanja. Želela pa bi si sodelovanja tudi v prihodnje kot Playboyeva zajčica in želela bi se udeležiti še kakšnega Playboyevega kastinga v tujini. Verjamem tudi, da mi bo izkušnja s Playboyem v pomoč pri uresničevanju nekaterih skritih želja in ciljev ...

Pojdimo k resnejšim stvarem: kaj te vzburja?

Na splošno me vzburja nedosegljivost nečesa.

Pa na moškem?

Mišičasto telo, skrivnosten pogled in lep nasmeh.

Kaj ja zate seksi?

Besede, ki mi najprej padejo na pamet: skrivnostnost, zapeljivost, strast, čutnost, izžarevajoča posebna energija, sproščenost ... Seksi osebe so zame tiste, ki vedo, kaj si želijo v življenju. Ki se sprejemajo tak­šne, kot so, ter znajo razvajati tako svojo osebnost kot tudi svoje telo.

Brez česa ne moreš živeti?

Brez svoje družine, svojih živali in čokolade.

S kom in kako pa boš praznovala valentinovo?

Sem samska, zato za zdaj ne načrtujem praznovanja.

Foto: Ivana Krešić

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri