Špela in Branka Pungerčar

  • 29.11.2010

Med njima se sicer iskri svojevrstna povezanost in podobnosti so več kot očitne, a vsaj toliko, kolikor imata skupnega, sta si tudi različni. Obe vestni študentki in zagreti športnici živita ločeno življenje, imata vsaka svoje profesionalne ambicije in padata na drugačne moške. Se pa obe strinjata, da ju lahko človek prepriča le z energijo. Trenutno sta srečno zaljubljeni, ključ do uspeha v razmerju pa je po Brankinih besedah v tem, da se najprej naučiš biti sam.

(Foto: Aleš Bravničar )

9 fotografij v galeriji

Zgovorni, simpatični in duhoviti lepotički sta pravzaprav zelo umirjeni bitji. Bolj ko smo ju drezali glede divjega žuranja, bolj sta razlagali, da je smisel kakovostne zabave le v dobri družbi. Ker prisegata na zdravo življenje, se popolnoma izogibata alkoholu in kajenju, vse, kar potrebujeta za veseljačenje, je dobra glasba.

Takrat koketirata s plesom, z gibi, z napetima trebuščkoma, s čvrstima zadnjicama, z vsem, kar prinese zdravo in športno življenje. Gibanje je v njunem življenju skorajda nuja: Branka je inštruktorica fitnesa in redna gostja aerobike, Špela pa trenira športno aerobiko. Pod vsem tem se skriva njuna ljubezen do plesa. Prav ples je njuna droga, tisto, kar ju prevzame. Lahko verjamete, da ju je pri tem pravi užitek opazovati.

In zdaj vendarle Playboy. Razmišljali sta dolgo, pobudo je dala Špela in nad izkušnjo sta obe neizmerno navdušeni. "Tega nisva naredili za izpostavljenost," razlaga Špela. "Želeli sva imeti resnično kakovostne fotografije, ponosni sva na najini telesi in sva zato to storili za dušo."

Špela z veseljem da svojemu izbrancu pobudo za seks in obe uživata v raziskovanju telesnih užitkov, toda kljub temu sta šele nedavno začeli svojo goloto bolj svobodomiselno odkrivati javnosti. Na nudistični plaži sta odkrili staro resnico, da dokler si zadovoljen sam s seboj, si še toliko bolj zapeljiv. In naši sloki, dolgolasi dvojčici, ki z velikimi rjavimi očmi kradeta poglede, sta prav iskreno dokazali, kako seksi je v resnici samozavest.

Na moškem naju prepriča:

vonj in energija

Obožujeva:

šport, ples, zanimive ljudi, živali

Sovraživa:

laži, hitro vožnjo, adrenalin, pretirano resnobnost

Poslušava:

vse, na kar se da plesati

Bereva:

Življenje je igra, avtor Wayne W. Dyer

Sprostiva se:

z blatnimi oblogami, savno in masažo

 

Foto: Aleš Bravničar

Tekst: Darjo Hrib

Vodja projekta: Ana Lamut

Obdelava fotografij: Gojko Zrimšek

Asistenta fotografa: Marta Lamovšek in Grega Gulin

Stiliranje: Irena Lušičić

Ličenje: Tina V. Cavazza in Maja Šušnjara

Pričeska: Goran za frizeraj Las Vegas

Manikura: Maja Žegarac, Studio Mirage

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri