Špela Hren: Lepotica iz Mengša

  • 15.08.2012

Bodimo natančni, iz Loke pri Mengšu. Skoraj 22 let in pol jih šteje črnolasa lepotica na dan izida 'svoje' številke Playboya. Takoj ko je Peli, kakor jo imenujejo prijatelji in zatorej tudi mi, vstopila v uredništvo, nas je očarala s svojimi zelenimi zapeljivimi očmi. Tako prikupno zna pogledati, da smo takoj vedeli, da bo naša.

(Foto: Ivana Krešić)

13 fotografij v galeriji

In na samem fotografiranju je pogumno odvrgla s sebe vse cunjice ter razkrila vse, tudi svoje lepe naravne prsi. Da ji je bilo še bolj zabavno, smo jo prevažali, dvigali in spuščali z največjim viličarjem podjetja Elsner, specializiranega za prevoz tudi najtežjih in najbolj nerodnih tovorov, od danes naprej pa tudi za dvigovanje plejmejtk.

Še več, mojstri iz tega podjetja so posebej za Peli zjutraj, zgodaj pred fotografiranjem, in zvečer, torej v poznih nočnih urah, demonstrirali, kako se prestavi težak tovor – za Peli so namreč povsem preuredili skladišče, ki smo ga okupirali.

In zakaj smo okupirali skladišče? Ja, zato, da so Špeline oči in vsi njeni drugi atributi prišli kar najbolj do izraza. 

Foto: Ivana Krešić

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri