Sara Ramšak

  • 26.12.2010

»Njen dotik je zašel proti najlepšemu izviru, njena roka je nezavedno zdrsela prek telesa in se nežno dotaknila napete kože, druga pa je počasi odmaknila lase z nežnega obraza. Zvokom njene piščali se ni mogel nihče upreti.«

P. S. V reviji nam jo je pri rojstnem datumu najnovejšega dekleta meseca zagodel tiskarski škrat, ki je Saro za nekaj mesecev pomlajšal. Škrata že namakamo v Sočo ...

(Foto: Urška Košir)

11 fotografij v galeriji

Tako je Ona upesnila svoje videnje zapeljive vodne vile, ki se je ob bistri hčeri planin popolnoma gola predala užitkom. Ona, naša poosebitev vsega vilinskega. Njeno ime, Sara, izvorno pomeni princesa, kneginja, vladarica – in v vsej svoji čudoviti preprostosti takšna v stiku s Sočo res tudi je. Princesa lepote, kneginja in vladarica trenutkov, ko nam je zastal dih.

»Rada imam vodo, poletje, sproščenost. Če kaj sovražim, sta to zima in mraz. In prav zato se poleti odlično počutim z minimalističnimi krpicami na sebi, neznanka pa mi niso niti nočna kopanja brez njih,« se je navihano zasmejala. No, res smo jo odpeljali k sveži Soči, toda dan je bil zelo vroč, poleg tega Sara uživa v naravi, v kateri tudi sicer živi.

Na fotografiranju pa je imela ves čas v mislih svojega fanta, s katerim skrbi za majhno domačijo in skupaj z njim uživa v življenjskih radostih. »Ja, tudi v takšnih, na katere najprej pomislijo predvsem moških,« se je nekoliko skrivnostno nasmehnila. Izdajmo samo to, da je povezano z adrenalinom. In kaj meni o odnosu med moškim in žensko? »Vsak moški lahko v svoji ženski najde vilo. Ni pomembno, ali je vodna, pomembno je, da je samo njegova in da zna v tem uživati.« Ja, vila Sara nas je začarala. Naj tudi vas.

Foto: Urška Košir
Tekst: Filip Kocijančič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri