Sanja Grohar

  • 24.05.2007

Težko bi bilo opisati, kako neverjeten zagon ima Sanja. Tako komunikativna, nasmejana, polna hitečih misli in daleč od kakšne pompozne estradnice. Je le dekle, ki ji je uspelo naravno lepoto zelo dobro izkoristiti. Sanja je namreč že od ranih let upala, da bo nekoč najlepša v deželi tej, zato se je po naključnem odkritju in uvodnem slikanju aktivno lotila fotomodelskega posla. Leta 2005 pa je le prišel ta tako želeni trenutek.

(Foto: Aleš Bravničar)

9 fotografij v galeriji

"Ko sem stala na odru in je Boštjan Romih moral razglasiti le še miss Slovenije, sem si v glavi ponavljala, naj izreče moje ime. In potem se je zgodilo. Miss Slovenije je Sanja Grohar! Bila sem v šoku, zastal mi je dih, a morala sem se začeti pomikati proti sredini. Vse skupaj je trajalo kakšne tri korake, ampak zame je bila to cela večnost. Takrat sem na balkonu zagledala tudi svoje najbližje. Jokali so. In v tistem trenutku je od sreče in navdušenja počilo tudi v meni – kdor je stal na odru, je lahko slišal, da sem res na glas jokala. Uresničile so se mi sanje."

Zdaj, ko je Sanja že predala svojo krono, pa je čas, da se posveti svojim pravim ambicijam – petju. Že na tekmovanju za miss sveta je žirijo presenetila s pevskim nastopom in komadom Moje sanje, kar jo je na nastopu talentov lansiralo na tretje mesto. Trenutno poleg omenjenega singla promovira še komad Boljša sem od nje, ki ga je napisala sama. O albumu za zdaj še ne razmišlja, njen trenutni cilj je izdati še nekaj pesmic, s katerimi bo prepričala množice, da se za lepoto skriva pravi talent. In v prihodnje?

"Zmaga na šovu talentov Belvi Star je dokaz, da se moram resnično posvetiti glasbi, moja osebna želja pa je, da bom kot glasbenica nekoč všeč Magnificu in bo želel, da skupaj narediva kakšno pevsko norčijo."

Največ pozitivne energije pa Sanja črpa prav iz zasebnega življenja. Srečno zaljubljena že dve leti pravi, da se je vendarle ujela v zvezo, ki je enakopravna in kjer jo on lahko dohiteva in vodi. Sanja je namreč močna osebnost, z velikimi ambicijami in s še večjimi željami. A ko Sanja sanja, še vedno sanja o vsem tistem, kar ji že zdaj daje moč: o sreči, ki jo čuti, ko je ljubljena in ljubezen lahko vrača, in o uspehu, ki ga doživlja, ko zastavljene cilje tudi doseže.

Pri moškem iščem:

seksapil, humor, odločnost, ujemajočo energijo in rahlo nedostopnost

Obožujem:

pošiljanje SMS-ov, svoje najbližje, šoping

Sovražim:

dvoličnost, laži, osladnost

Življenjski moto:

kdor upa, vztraja, kdor vztraja, zmaguje

Bojim se:

konca česarkoli lepega, žuželk, duhov

Sprostim se:

s tajsko masažo, z njegovo masažo nog, s poležavanjem pred televizijo

Foto: Aleš Bravničar

Tekst: Darjo Hrib

Koordinacija: Ana Lamut

Asistent fotografa: Grega Gulin

Ličenje: Saša Godejša

Frizura: Gusti za Frizeraj Las Vegas

Stiliranje: Irena Lušičić

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri