Rebeka Kosmač

  • 24.05.2007

 

Če imate slabo srce, potem odložite revijo. Če vaša črpalka deluje brez težav, berite (oziroma glejte) dalje. Kajti Rebeka zahteva moške z dobro kondicijo.

(Foto: Aleš Bravničar)

9 fotografij v galeriji

 

"V postelji se mora partner odrezati. Mevž ne maram. Vzburja me dominacija. Zapeljivo čipkasto perilo, škornji z visoko peto, sveče. Hmm ... najraje sem zgoraj. Da obvladujem situacijo. Ja, takšni smo ovni," pove 27-letna Ajdovka, ki v domačem kraju rada jezdi konja, močno pa si želi nad Ajdovščino poleteti v tandemu z jadralnim padalom.

"Ker me veseli gledališče, sem sedem let igrala v gledališču v Kranju in Ajdovščini, takoj po končani tekstilni in kozmetičarski šoli pa sem se podala v tujino. Leto dni sem Živela v New Yorku, kjer sem naredila še dve šoli in izpopolnila svoje znanje o kozmetiki in igranju. PreŽivljala sem se kot fotomodel in na Floridi pozirala za različne revije, koledarje in kataloge. Živela sem tudi v Italiji, kjer sem v diskotekah sluŽila denar kot go-go plesalka. Super posel. Ljubim ples in zabavo, a pri nas se na Žalost z go-go plesom še ne da dostojno preŽiveti." Po vrnitvi domov je nekaj časa za enega izmed mobilnih operaterjev napovedovala "vroče vreme".

Pravi, da se ji poslikava kože zdi zanimiva. Uživala je kot model za body painting, pohvali pa se tudi s tetovažo na nogi. "Ta vila ljubezni me spremlja od leta 2000. Sem zelo erotičen človek in le leto za tatujem sem se odločila še za intimni piercing. Presenetljivo, zadeva pri prebadanju sploh ne boli, ponuja pa odlično stimulacijo v intimnih trenutkih."

Vegetarijanka Rebeka se opiše kot radoživo in prijazno dekle, ki vsakomur z veseljem pomaga, uŽiva v nakupovanju daril, fitnesu, pri rolanju in smučanju, njena slaba lastnost pa je, da vsako obveznost opravi zadnjo minuto in da nikdar ne pospravi svoje sobe. Pospravljenje sovraži. Če bi hoteli postati njen fant, bi morali poleg čiščenja še dobro kuhati in obvladati masaŽo nog ter jo neumorno razvajati s sladkarijami. Ste se pripravljeni žrtvovati?

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri