Miss novembra Dominique Jane

  • 03.12.2015

Dominique Jane se rada prepušča toku življenja in pusti, da vesolje dela zanjo. Nam je prav, saj jo je tok naplavil prav k nam, vesolje pa je več kot očitno na naši strani.

(Foto: Sasha Eisenman)

7 fotografij v galeriji

Rdeča je barva strasti, akcije in moči. Povezana je z našimi fizičnimi potrebami in voljo po preživetju. V nas prebuja močna čustva in nas spodbuja k delovanju. Uteleša pionirski duh in vodstvene sposobnosti. Tistim, ki nimajo dovolj zaupanja vase, bo dala samozavest, zadržanim bo dala pogum, vznemirila bo bike in človeške samce. Vas že žgečka?

Rdeča je tudi barva ljubezni in seksualnosti, a bolj kot nežno ljubezen prebuja poželenje in strast. V najširšem pomenu besede spodbuja apetit in stavimo, kar hočete, da se vam po prebranem že cedijo sline po petdesetih odtenkih rdeče. A pozor: preoblica rdeče barve vas lahko pretirano vznemiri, zato smo pri rdečih rdečelaskinih oblačilih precej skoparili. Pa saj razumete ...

Seksi lepotica z dvojnim državljanstvom, ameriškim in irskim, ter rdečim značajem je zrasla v sončni Kaliforniji. Že kot najstnica si je želela, da bi nekoč postala Playboyevo dekle in rada je govorila prijateljem: »Nekega dne ...« Ta dan je prišel kot nagrada in dokaz, da se resnične želje vedno uresničijo.

Ko se je Domique končno znašla na Playboyevem snemanju v baru po imenu Good Luck Bar, in to na kitajsko novo leto – Kitajci verjamejo, da rdeča prinaša srečo – je z vsako celico čutila, da v ta dan posegla sama usoda in da vse skupaj ne more biti nič drugega kot začetek noro napete zgodbe. »Priložnosti, ki mi jih ponuja življenje, imajo vse po vrsti globlji pomen,« pravi bodoča igralka. »Verjamem, da sem se rodila pod srečno zvezdo, ki mi bo pomagala, da zvezda postanem tudi sama.«

V senci fotografskih luči Dominique ostaja ekstrovertirana mlada ženska, ki ima rada resnične ljudi, resnične pogovore in prave avanture. »Če bi mi nekdo še pred nekaj mesecih rekel, da bom postala Playboyevo dekle meseca, pa bi mu vseeno rekla, da je rahlo nor,« kljub vsej sreči, ki jo spremlja in v katero verjame, navrže rdečelaska, ki jo je Kayne West osebno izbral kot eno nastopajočih za svojo nedavno turnejo. Kar začni verjeti, Dominique, dogaja se usoda in tvoja je rdeče barve.

FOTO Sasha Eisenman
TEKST PLAYBOY

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri